raminfa 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان 2تا سوال اول اینکه چطور میشه کسی که در سایت لاگین میکنه بتونه محصول اضافه کنه؟فقط محصول دوم اینکه چطور میشه بخشی از ترجمه فارسی کامپوننت رو تغییر داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام چئن باهاش کار نکردم اولی رو نمیدونم اما دومی رو میدونم: دوست من در هر فولدر یک فایل متنی با نام en-GB.com_djcatalog.ini وجود داد. شما میتونید فایلی رو که مربوط به جایی رو که میخواد تغییر بدید انتخاب نمایید و در نوت پد ویندوز ویرایش نمایید. موفق باشید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfa 0 ارسال شده در فروردین 90 ممنونم منتها اولی خیلی حیاطی تر از دومی هستش برای من کسی از دوستان میتونه در این رابطه کمکم کنه؟ اول اینکه چطور میشه کسی که در سایت لاگین میکنه بتونه محصول اضافه کنه؟فقط محصول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام من پیشنهاد می کنم از افزونه که تو جومینا منتشر شده و باهاش میشه برای بخش مدیریت منو ایجاد کرد استفاده کنید و یه منو درست کنید و فقط به بخش افزودن محصول جدید کامپوننت لینک بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر