lifeless 0 ارسال شده در مهر 94 سلام اساتید بنده یه هاست اشتراکی دارم که 2-3 تا سایت جوملایی رو روی این هاست بالا آوردم. چندی پیش به یکباره سایت های جوملایی از کار افتادن و بعد از بررسی دیدم که ورژن پی اچ پی هاست به 5.4 تغییر پیدا کردن (تا اونجایی که یادمه قبلا ورژنش 5.3 بود) . بعدش تیکت زدم به شرکتی که ازش هاست رو خریداری کردم و گفتم که ورژن پی اچ پی رو محض تست دانگرید کنن به 5.3 . متاسفانه با این کار هم مشکلم رفع نشد و هنوز سایت ها بالا نمیان. من هیچ ماژول یا کامپوننت خاصی واسه این سایت ها نصب نکرده بودم! نمیدونم چه بلایی سرشون اومده. ممنون میشم اگه کمکم کنید تا مشکلم رفع شه. در ضمن اگه مشکلم رو کسی حل کنه یه مژدگانی تقدیمش میشه اروری که باهاش مواجه هستم: Fatal error: Cannot redeclare sdec() (previously declared in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php:111) in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php on line 152 آدرس دامین : www.silverdesigners.ir/web نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در مهر 94 سلام اساتید بنده یه هاست اشتراکی دارم که 2-3 تا سایت جوملایی رو روی این هاست بالا آوردم. چندی پیش به یکباره سایت های جوملایی از کار افتادن و بعد از بررسی دیدم که ورژن پی اچ پی هاست به 5.4 تغییر پیدا کردن (تا اونجایی که یادمه قبلا ورژنش 5.3 بود) . بعدش تیکت زدم به شرکتی که ازش هاست رو خریداری کردم و گفتم که ورژن پی اچ پی رو محض تست دانگرید کنن به 5.3 . متاسفانه با این کار هم مشکلم رفع نشد و هنوز سایت ها بالا نمیان. من هیچ ماژول یا کامپوننت خاصی واسه این سایت ها نصب نکرده بودم! نمیدونم چه بلایی سرشون اومده. ممنون میشم اگه کمکم کنید تا مشکلم رفع شه. در ضمن اگه مشکلم رو کسی حل کنه یه مژدگانی تقدیمش میشه اروری که باهاش مواجه هستم: Fatal error: Cannot redeclare sdec() (previously declared in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php:111) in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php on line 152 آدرس دامین : www.silverdesigners.ir/web کسی نمیخواد جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 باسلام به این صورت که نمیشه ، این ارور داره میگه فایل session رو به خوبی نمیتونه اجرا کنه دسترسی ادمین و هاست رو به یکی از مدیران ارسال کنید همراه با توضیح مشکل تا بشه برطرف کرد یاعلی 1 واکنش ها : lifeless نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) سلام اساتید بنده یه هاست اشتراکی دارم که 2-3 تا سایت جوملایی رو روی این هاست بالا آوردم. چندی پیش به یکباره سایت های جوملایی از کار افتادن و بعد از بررسی دیدم که ورژن پی اچ پی هاست به 5.4 تغییر پیدا کردن (تا اونجایی که یادمه قبلا ورژنش 5.3 بود) . بعدش تیکت زدم به شرکتی که ازش هاست رو خریداری کردم و گفتم که ورژن پی اچ پی رو محض تست دانگرید کنن به 5.3 . متاسفانه با این کار هم مشکلم رفع نشد و هنوز سایت ها بالا نمیان. من هیچ ماژول یا کامپوننت خاصی واسه این سایت ها نصب نکرده بودم! نمیدونم چه بلایی سرشون اومده. ممنون میشم اگه کمکم کنید تا مشکلم رفع شه. در ضمن اگه مشکلم رو کسی حل کنه یه مژدگانی تقدیمش میشه اروری که باهاش مواجه هستم: Fatal error: Cannot redeclare sdec() (previously declared in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php:111) in /home/silverde/public_html/web/libraries/joomla/session/session.php on line 152 آدرس دامین : www.silverdesigners.ir/web درود بر شما 1- نخست بفرمایید که در همه سایت ها این پیام خطا را دارید یا خیر. 2- آیا هیچ تغییری در فایل ها نداده اید ؟ 3- ببینید پیام خطا می گوید که شما فانکشن sdec() رو در خط 111 تعریف کردید و مجدد دوباره در خط 152 این فانکشن define شده . 4- خواهشمندم از این فایل یک کپی بگیرید و نگهداری کنید . سپس همین فایل را از پوشه یک جوملای خام بردارید و با این فایل جایگزین کنید . 5- خواهشمندم این فایل را جایی آپلود کنید و اینجا لینک بگذارید تا بررسی کنیم ویرایش شده مهر 94 توسط تیرداد 1 واکنش ها : lifeless نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما 1- نخست بفرمایید که در همه سایت ها این پیام خطا را دارید یا خیر. 2- آیا هیچ تغییری در فایل ها نداده اید ؟ 3- ببینید پیام خطا می گوید که شما فانکشن sdec() رو در خط 111 تعریف کردید و مجدد دوباره در خط 152 این فانکشن define شده . 4- خواهشمندم از این فایل یک کپی بگیرید و نگهداری کنید . سپس همین فایل را از پوشه یک جوملای خام بردارید و با این فایل جایگزین کنید . 5- خواهشمندم این فایل را جایی آپلود کنید و اینجا لینک بگذارید تا بررسی کنیم سلام عرض شد بله ، همه سایت ها با این مشکل مواجه شدن و بنده هیچ تغییری در فایل ها نداده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 94 سلام عرض شد بله ، همه سایت ها با این مشکل مواجه شدن و بنده هیچ تغییری در فایل ها نداده بودم یه بار فایل جوملا اصلی رو کپی کنید توی پوشه تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 94 سلام عرض شد بله ، همه سایت ها با این مشکل مواجه شدن و بنده هیچ تغییری در فایل ها نداده بودم مورد 4 و 5 را انجام دهید نتیجه را اطلاع بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر