saman.1001 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام و احترام در جوملا 1.5 میتوانستیم قالب رو بدون نصب در پوشه قالب کپی کرد و از قسمت مدیریت انتخاب کرد ولی در جوملا 1.6 این کار صورت نمیگیرد به نظرتون علت این امر چی هست؟ سوال دوم برای جوملا 1.6 میخوام قالب طراحی کنم و برنامه نویسی رو میتونم انجام بدم ولی چگونه باید شروع کنم رو نمیدونم مثلا چطور به جوملا 1.6 بفهمونم که میخوام قالب رو طراحی کنم در کل دوستانی که قالب طراحی میکنند منو رهنمایی کنیید که برای طراحی قالب از ابتدا بر روی و جوملا چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوست عزیز من با جوملا 1.6 کار نکردم و نمیدونم در مورد قالباش،اگه دوستان میدونن شما رو راهنمایی میکنن. شما به جوملا نمی فهمونید که قالب دارید طراحی میکنید!!(مزاح بود به دل نگیرید) بلکه شما از طریق فایل templateDetails.xml به جوملا مشخصات قالبتون رو میدید. اگه شما با کد نویسی html,css,php آشنا باشید میتونید از قالب دیفالت جوملا به عنوان نمونه استفاده کنید و با قالب های جوملا آشنا بشید و در ادامه میتونید از منابع اینترنتی استفاده کنید.در ضمن منبع فارسی فکر نمی کنم پیدا کنید ولی منبع خارجی موجود هست فقط سرچ کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر