amines 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان گرامی من یکی از ماژول ها رو به اشتباه پاک کردم و برای بازگردوندنش بسته نصبی رو دوباره اکسترکت کردم و پوشه instalation رو هم حذف کردم اما حالا که می خوام وارد سایت شم میگه نام کازبری یا پسورد اشتباهه، از php admin عوض کردم رمز اینارو اما باز وارد نمی شه، لطفا راهنمایی فرمایید...ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 سلام این نتیجه را ببین https://www.google.com/search?biw=1563&bih=888&q=%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%AF%D8%B1+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&oq=%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%A7%D8%AF%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%AF%D8%B1+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&gs_l=serp.12...0.0.0.245037.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.ecynfh...0...1..64.serp..0.0.0.iU5BvF9g_Kg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان گرامی من یکی از ماژول ها رو به اشتباه پاک کردم و برای بازگردوندنش بسته نصبی رو دوباره اکسترکت کردم و پوشه instalation رو هم حذف کردم اما حالا که می خوام وارد سایت شم میگه نام کازبری یا پسورد اشتباهه، از php admin عوض کردم رمز اینارو اما باز وارد نمی شه، لطفا راهنمایی فرمایید...ممنون با سلام دوست عزیز وقتی ماژولی رو پاک میکنید دیتابیسشم پاک میشه و کار فقط با بازگردانی فولدر درست نمیشه. الان شما باید ماژول رو توی جوملا خام نصب کنید و جدول دیتابیسش رو به جداول این انتقال بدید. در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amines 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوست عزیز وقتی ماژولی رو پاک میکنید دیتابیسشم پاک میشه و کار فقط با بازگردانی فولدر درست نمیشه. الان شما باید ماژول رو توی جوملا خام نصب کنید و جدول دیتابیسش رو به جداول این انتقال بدید. در پناه حق ممنون از شما ولی الان برگردوندن اون ماژول مهم نیست دیگه، مشکلم وارد شدن به سایته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 94 جستوجوگوگل ببین اموزش ساخت کاربرارشد در هاست است که بتونی وارد شی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ممنون از شما ولی الان برگردوندن اون ماژول مهم نیست دیگه، مشکلم وارد شدن به سایته ok کمی صبر کنید فردا آموزش تصویریش رو قرار میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amines 0 ارسال شده در شهریور 94 ok کمی صبر کنید فردا آموزش تصویریش رو قرار میدم دوست عزیز، چی شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 مدیران انجمن میشه لینک یه سایت رو قرار بدم برای آموزش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 لطفا مسیر تاپیک را منحرف نکنید و در پیام خصوصی از مدیران سوال خود را بپرسید. بستگی به سایت آموزشی دارد. اگر سایت فارسی زبان (ایرانی) باشد لینک به آن ممنوع است. در غیر این صورت ایرادی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amines 0 ارسال شده در شهریور 94 مدیران انجمن میشه لینک یه سایت رو قرار بدم برای آموزش؟ دوست عزیز من سرچ کردم آموزشش رو دیدم و مو به مو انجام دادم ولی بازم میزنه کاربر موجود نیست....مشکل چیه به نظرت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amines 0 ارسال شده در شهریور 94 کسی نیست جواب بده؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر