ehsan6889 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام یه همه دوستان بطور اتفاقی فایل های کانفیگوریشن و ایندکس سایتم پاک شد بعد از درخواست بک آپ از شرکت هاست و ریستور کردن، قالب فقط به شکل اولیه نمایش داده میشه و اطلاعاتی و محتواهایی ک توش وارد کرده بودم هیچی نشون نمیده حتی کامپوننتهایی که روش نصب کرده بودم رو هم توی مدیریت نشون نمیده در حالیکه توی سی پنل که میرم تمام فولدره کامپوننتهام موجوده اما توی پنل مدیریت فقط قالب اولیس که نصب کردم ممنون میشم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 سلام یه همه دوستان بطور اتفاقی فایل های کانفیگوریشن و ایندکس سایتم پاک شد بعد از درخواست بک آپ از شرکت هاست و ریستور کردن، قالب فقط به شکل اولیه نمایش داده میشه و اطلاعاتی و محتواهایی ک توش وارد کرده بودم هیچی نشون نمیده حتی کامپوننتهایی که روش نصب کرده بودم رو هم توی مدیریت نشون نمیده در حالیکه توی سی پنل که میرم تمام فولدره کامپوننتهام موجوده اما توی پنل مدیریت فقط قالب اولیس که نصب کردم ممنون میشم کمک کنید سوال: مگه بکاپ هاست سه لایه نبود؟ و خودشون برنگردوندن؟ در ضمن این طوری که فهمیدم شما دیتابیستون جداولش کامل نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 94 سلام یه همه دوستان بطور اتفاقی فایل های کانفیگوریشن و ایندکس سایتم پاک شد بعد از درخواست بک آپ از شرکت هاست و ریستور کردن، قالب فقط به شکل اولیه نمایش داده میشه و اطلاعاتی و محتواهایی ک توش وارد کرده بودم هیچی نشون نمیده حتی کامپوننتهایی که روش نصب کرده بودم رو هم توی مدیریت نشون نمیده در حالیکه توی سی پنل که میرم تمام فولدره کامپوننتهام موجوده اما توی پنل مدیریت فقط قالب اولیس که نصب کردم ممنون میشم کمک کنید سلام/دوست عزیز شرکتی که می فرمایید احتملا ماهی یک یا دوبار بکاپ میگیره/این اجتمال وجود داره بکاپی رو که در اختیار داشته مال مثلا دوهفته پیش بوده/وقتی بکاپ دو هفته پیش و برا شما رستور کرده طبیعتا مطالبی که در این دوهفته بر روی سایت گذاشتید و افزونه هایی که نصب کردید دیگر نخواهد بود.حالا این دوهفته شاید بیشتر باشه شایدم کمتر شما با مدیر سرورت هماهنگ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan6889 0 ارسال شده در شهریور 94 سوال: مگه بکاپ هاست سه لایه نبود؟ و خودشون برنگردوندن؟ در ضمن این طوری که فهمیدم شما دیتابیستون جداولش کامل نیست. خوددشون برگردوندن جداولش کامل نیس باید چکارکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر