mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با سلام چه طور میشه این مشکل را برطرف کرد با تشکر لینک تصویر http://uupload.ir/files/6qox_1.jpg ویرایش شده شهریور 94 توسط mahdiar.dadmarzi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 افزونه جوملا 2.5 رو روی 3 نصب کردید 99% نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در شهریور 94 با سلام خیر فقط ترجمش کردم بد این اتفاق افتاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 یعنی چی ترجمه کردید کدوم فایلها رو ویرایش کردید واضح بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مهر 94 قالب فارسی کردم و خود فایل مربوط به قالب ویرایش کردم و فونت اضافه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 لطفا دقیقا نام و پسوند فایل ویرایش شده را قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر