mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام با استفاده از قابلیت کی کردن ماژول از یک ماژول در دو موقعیت و صفحات دیگر استفاده کردم و تا اینجا مشکلی نیست مشکل اینجاست زمانی که CSS ماژول را برای یکی از موقعیت ها تغییر می دم روی هر دو تاثیر میزاره چطور می تونم برای یک مورد تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 با سلام از افزونه web developer فایرفاکس استفاده کن تا بتونی بصورت دقیق آدرس اون قسمت از سایت رو بتونی داشته باشی و تغییرش بدی. از منوی CSS باید زیر منوی display style information رو بزنی بعد روی جایی که میخای کلیک کنی تا آدرس دقیقش رو بهت در قسمت زیر بده. موفق باشی 2 واکنش ها : mohsen kian و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام از افزونه web developer فایرفاکس استفاده کن تا بتونی بصورت دقیق آدرس اون قسمت از سایت رو بتونی داشته باشی و تغییرش بدی. از منوی CSS باید زیر منوی display style information رو بزنی بعد روی جایی که میخای کلیک کنی تا آدرس دقیقش رو بهت در قسمت زیر بده. موفق باشی خیلی ممنون از راهنماییتون من هم همین کار رو کردم و CSS مربوط به ماژول را تغییر دادم اما بر روی تمام ماژول های هم نوع هم اعمال شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 میتونید class ها و Id های تعریف شده توی ماژول و سی اس اس رو هم تغییر بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 در این طور موارد لینک سایت رو قرار بدید سریعتر به نتیجه میرسید! 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 در این طور موارد لینک سایت رو قرار بدید سریعتر به نتیجه میرسید! www.yadetouneh.ir ماژول سمت راست (محبوب ترین ها) و ماژول اسلایدر دوم صفحه آشپزی تغییراتی که من در صفحه اول دادم در صفحه آشپزی هم تاثیر گذاشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 www.yadetouneh.ir ماژول سمت راست (محبوب ترین ها) و ماژول اسلایدر دوم صفحه آشپزی تغییراتی که من در صفحه اول دادم در صفحه آشپزی هم تاثیر گذاشته دوستان لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر