mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 94 سلام وقتي در ماژول ورد به سايت کاربرم رمز يا نام کاربري را اشتباه وارد ميکنه سايت خطا 500 نشون ميده نميدونم چرا وقتي نام کاربري يا رمز اشتباه وارد شد بايد صفحه index.php/component/users/?view=login را نشون بده ولي با لينک index.php خطا 500 نشون ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 قبلا به این مشکل برخوردم مسیر پوشه موقت و مسیر پوشه تاریخچه خود را در فایل configuration بررسی کنید (tmp و logs) 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 94 سلام روزبخير ممنون از پاسختون ولي چک کردم ()ولي موردي که فرموديد درسته مسيرها درستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 آدرس ها رو قرار بدید بررسی کنم همچنین متن خطا رو هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 94 دوستان کسي چيزي به ذهنش نرسيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 100% جوملا شما 3.4 هست اگر اینطوره جوملا تون رو به 3.4.3 ارتقا بدین. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 94 سلام در قسمت بروز رساني را چک کردم شما اکنون آخرین نسخه را در اختیار دارید، نسخه ی کنونی: 2.5.28 ، در صورت ارائه ی نسخه ی جدید از طریق همین افزونه می توانید تنها با فشردن یک دکمه خود را به آخرین نسخه بروز کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در شهریور 94 دوستان کسي چيزي راهنمايي به ذهنتش نرسيد.مورد خيلي مهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مهر 94 دوستان بالاخره درست شد من پلاگين ثبت وقايع را غيرفعال کردم.اينو گذاشتم براي بقيه دوستان فقط يه سوال با توجه به اينکه اين پلاگين سيستمي بود ايا ايرادي در نحوه کار سايت به وجود نمياد؟؟ ممنونم از همه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 94 دوستان بالاخره درست شد من پلاگين ثبت وقايع را غيرفعال کردم.اينو گذاشتم براي بقيه دوستان فقط يه سوال با توجه به اينکه اين پلاگين سيستمي بود ايا ايرادي در نحوه کار سايت به وجود نمياد؟؟ ممنونم از همه تو پیام خصوصی بهتون گفتم مشکل از log هست احتمالا نه فقط وقایع یا log هاتون دیگه ثبت نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مهر 94 شما فرموديد مسير نه پلاگين ها خواهشا موقع راهنمايي دقيقا منظور را بيان کنيد بازم ممنون 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر