behroz7 4 ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان روز بخیر چند سوال دارم درباره بهینه سازی آدرس های سایت در جوملا3 1 - برای نام مستعار مجموعه ها که توسط منو در سایت فراخوانی میشه نام مستعار فارسی بهتره یا انگلیسی؟ چون میدونید وقتی فارسی میشه جهت آدرس تغییر میکنه مثلا مجموعه 1 / زیر مجموعه 1 / مطلب شکل آدرس به این شکله حال اگر انگلیسی باشه بهتر میشه یا فارسیش که به این شکل هست؟ 2 - پسوند html در آدرس ها باشه بهتره یا نباشه؟ پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 1-فارسی 2- باشه بهتره 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 94 1-فارسی 2- باشه بهتره خیلی ممنون آقای قاسمی که جواب دادید مطمئن هستید این سیستم اوکیه دیگه؟ منظورم شماره یک بود آدرس سایت نام مجموعه ها و مطلب فارسی باشه بهتره آخه شنیده بودم که میگن اسم مجموعه هارو مستعارشون لاتین باشه و مستعار مطالب فارسی!!!؟ 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) خیلی ممنون آقای قاسمی که جواب دادید مطمئن هستید این سیستم اوکیه دیگه؟ منظورم شماره یک بود آدرس سایت نام مجموعه ها و مطلب فارسی باشه بهتره آخه شنیده بودم که میگن اسم مجموعه هارو مستعارشون لاتین باشه و مستعار مطالب فارسی!!!؟ باسلام و عرض پوزش از جناب قاسمی،نام های مستعار را ترجیحا به انگلیسی وارد کنید.کلمه فارسی رو بدید به مترجم گوگل ترجمه ای رو که مترجم میده به عنوان نام مستعار وارد کنید.آموزش کامل این مبحث در جومینا موجوده جستجو کنید.پیدا می کنید. ویرایش شده شهریور 94 توسط gilangraphic 1 واکنش ها : behroz7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) باسلام و عرض پوزش از جناب قاسمی،نام های مستعار را ترجیحا به انگلیسی وارد کنید.کلمه فارسی رو بدید به مترجم گوگل ترجمه ای رو که مترجم میده به عنوان نام مستعار وارد کنید.آموزش کامل این مبحث در جومینا موجوده جستجو کنید.پیدا می کنید. منم با نظرتون موافقم ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی این پست صرفا جهت عدم سردرگمی کاربر ایجاد گشته است 2 واکنش ها : behroz7 و gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 94 دوستان منم همین نظرو داشتم اما گفتم واسه جوملا 3 بپرسم وگرنه در جوملا 2.5 از نام مستعار لاتین استفاده می کردم به هر حال از هر دو دوست محترم تشکر میکنم خیلی لطف کردید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان منم همین نظرو داشتم اما گفتم واسه جوملا 3 بپرسم وگرنه در جوملا 2.5 از نام مستعار لاتین استفاده می کردم به هر حال از هر دو دوست محترم تشکر میکنم خیلی لطف کردید. دوست عزیز لاتین بهتره اما به شرطی که درست تنظیم کنید اما معمولا فارسی بهتر جواب میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر