mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوستان عزیز پیشاپیش معذرت می خوام اگر سوالم تکراری هست. جستجو کردم و به نتیجه ای نرسیدم در صفحه اصلی سایت yadetouneh.ir زمانی که روی لینک مطالب کلیک می کنم در صفحه اول نمایش داده میشود (در قسمت محبوب ترین ها و قسمت آشپزی پایین صفحه) چطور کاری کنم که در لینک اصلی خود نمایش داده شود. همچننین در قسمت آشپزخانه یادتونه نیز با کلیک روی مطالب وارد صفحه ای می شود که با عنوان مقاله ها و مطلب را فقط نمایش می دهد و ماژول های کناری نمایش داده نمیشود لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوستان عزیز پیشاپیش معذرت می خوام اگر سوالم تکراری هست. جستجو کردم و به نتیجه ای نرسیدم در صفحه اصلی سایت yadetouneh.ir زمانی که روی لینک مطالب کلیک می کنم در صفحه اول نمایش داده میشود (در قسمت محبوب ترین ها و قسمت آشپزی پایین صفحه) چطور کاری کنم که در لینک اصلی خود نمایش داده شود. همچننین در قسمت آشپزخانه یادتونه نیز با کلیک روی مطالب وارد صفحه ای می شود که با عنوان مقاله ها و مطلب را فقط نمایش می دهد و ماژول های کناری نمایش داده نمیشود لطفا راهنمایی کنید دوستان کسی نظری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 94 دوستان کسی نظری نداره برای هر مجموعه باید یک منوی منحصر بفرد بسازی نوع منو رو روی منوی مخفی قرار بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 برای هر مجموعه باید یک منوی منحصر بفرد بسازی نوع منو رو روی منوی مخفی قرار بده میشه بیشتر توضیح بدهید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 منظورشون اینه اول یه دسته منو ایجاد کنید به نام منوی مخفی بعد داخل این دسته منو چندین منو بسازید و هرکدومشون رو برای یه مچموعه قرار بدید. ولی هیچ ماژولی براش منتشر نکنید تا در سایت نمایش داده نشه 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 منظورشون اینه اول یه دسته منو ایجاد کنید به نام منوی مخفی بعد داخل این دسته منو چندین منو بسازید و هرکدومشون رو برای یه مچموعه قرار بدید. ولی هیچ ماژولی براش منتشر نکنید تا در سایت نمایش داده نشه یعنی من یک گروه منو بسازم بعد زیرمجموعه چند منو بسازم به مجموعه هام بعد چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 94 یعنی من یک گروه منو بسازم بعد زیرمجموعه چند منو بسازم به مجموعه هام بعد چیکار کنم جناب کیان عزیز یک منوی مخفی بسازید و بعد برای هر مجموعه یک منوی واحد بسازید.نوع گزینه منو را بر روی فهرست مجموعه قرار دهید و موقعیت منو را بر روی منوی مخفی برای هر مجموعه بدین شکل یک منو بسازید.فراموش نکنید که اول یک منوی مخفی بسازید .بعد منوها را داخل آن بسازید.چطور یک منوی اصلی ساختید و ... این هم به همان شکل 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 جناب کیان عزیز یک منوی مخفی بسازید و بعد برای هر مجموعه یک منوی واحد بسازید.نوع گزینه منو را بر روی فهرست مجموعه قرار دهید و موقعیت منو را بر روی منوی مخفی برای هر مجموعه بدین شکل یک منو بسازید.فراموش نکنید که اول یک منوی مخفی بسازید .بعد منوها را داخل آن بسازید.چطور یک منوی اصلی ساختید و ... این هم به همان شکل ممنون از پاسخگوئیتون من مطالب را از طریق گلوبال نیوز نمایش دادم. آیا اینکار باعث میشه که مطالب در صفحه خود نمایش داده شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در شهریور 94 با سلام برای حل این مشکل نباید هیچ مطلبی بدون مجموعه باشه هر مطلب باید عضو یک مجموعه باشه حتما 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام برای حل این مشکل نباید هیچ مطلبی بدون مجموعه باشه هر مطلب باید عضو یک مجموعه باشه حتما تمام مطالبم دارای مجموعه هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 منو سازی هم انجام دادم ولی بازم متاسفانه حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در شهریور 94 منو سازی هم انجام دادم ولی بازم متاسفانه حل نشد در صورت امکان یوزر پسورد ادمین رو در خصوصی ارسال کنید تا مشکلتون رو برطرف کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر