MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان من یک سایتی با جوملا 2.5 ساختم و خوبی هم کار میکرد تا اینکه روش افزونه آر اس سئو نصب کردم که کلا دیگه جوملاش از کار افتاد. هاست رو تغییر دادم درست شد. کامپوننت آر اس سئو رو از طریق جداول فایل ها و خود جوملا پاک کردم الان مدیریت بالا میاد اما سایت لود نمیشه. اگر راهنمایی کنید ممنون میشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 نمایش خطا رو فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 http://www.jmdownload.ir/do.php?imgf=31b184ea9fdf1.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 مگه نمیگید هاست خریدید و روی هاست جدید مشکل رفع شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 مگه نمیگید هاست خریدید و روی هاست جدید مشکل رفع شده؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 اصلا از خیرش گذشتم از نو میسازم یک صفحه هستش دیگه! و یا دیتابیس مطالب رو اکس پورت میگیرم و روی این ایمپورت میکنم. در ضمن بنظر من مشکل از دامنه میباشد چون بنده الان یک هاست 2015 لینوکس cpanel خریدم و دامنه رو موقع خرید به هاست متصل کردم و نیم سرور ها رو هم تنظیم کردم اما هر کاری میکنم میبینم مشکل از دامنه هستش و به اف تی پی هم متصل نمیشه. http://cheshmandazsystem.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 در ضمن موقعی که پست اول رو گذاشتم هاست نخریده بودم داشتم و رو اون امتحان کردم اما الان هاست خریدم و میبینم که مشکل از دامنه هست. و احتمالا به نظر خودم rsseo که البته یک بار هم بیشتر واردش نشدم یه جای دامنه رو بهم ریخته. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان تو رو خدا کمک کنید رفتم سایت ایرنیک زده: آدرس پست الکترونیک: info@nic.ir پشتیبانی برخط: فقط در روزهای کاری و بین ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰ (به وقت تهران) پاسخگو میباشد. تلفن : (+۹۸ ۲۱) ۲۳۵۸ ۷۰۰۰ (فقط در روزهای کاری و بین ساعت ۹:۰۰ تا ۱۲:۰۰ (به وقت تهران) پاسخگو میباشد.) نمابر : (+۹۸ ۲۱) ۲۲۲۹ ۵۷۰۰ من الان چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 dns ها 4 ساعت تا 72 ساعت میکشه تا تنظیم بشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 dns ها 4 ساعت تا 72 ساعت میکشه تا تنظیم بشن وقتی ایمیل ارسال میکنه و میگه تعویض شد. اونوقت چی با زم یعنی باید صبر کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان حل شد فقط الان دیگه نمیخوام اون رو انتقال بدم میخوام بسته نصبی رو نصب کنم و دیتابیس اون رو بیارم رو این مثلا مطالب و ماژول ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر