farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 با سلام بعضی مواقع وقتی که بعضی کلمات رو در گوگل سرچ می کنم ، برای بعضی سایت ها لینک ها رو بصورت ستاره دار نشون میده. بعد از بررسی یک افزونه معرفی شد به من به نام ExtraVote که گفته شده بود بعد از استفاده از این افزونه در مطالب، لینک های سایت رو بصورت ستاره دار نشون میده در گوگل. در حال حاضر حدود دوهفته هست که استفاده کردم و مردم هم نظر دادند و ستاره ها رو زدند. اما هنوز در سرچ گوگل خبری از ستاره نیست. 1- آیا باید صبر کنم؟ 2- آیا از افزونه خوبی استفاده کردم؟ 3- اصلا این کار ممکن هستش یا خیر و اگر بله با چه راه هایی؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ستاره دار شدن لینکها در لیست نتایج گوگل دلیل خاصی داره که واقعیتش اینجا نمیشه راجع به اون بحث کرد چون مربوط به یکی از تکنیکهای فوق پیشرفته سئو میشه که با همون تکنیک میشه کارهای دیگه ای هم انجام داد در صورت تمایل میتونید در سامانه پشتیبانی از مشتریان جومینا درخواست بهینه سازی سایت مذکورتون رو برای ایجاد چنین حالتی ارسال کنید تا براتون انجام بدیم موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 سلام. اگر منظورتون استفاده از کدهای شما هستش باید خدمتتون عرض کنم که همین افزونه که خدمتتون معرفی کردم این کدها رو به قالب اضافه می کنه و کار خاصی هم نیاز نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 بله کمی طول میکشد. در صورتی که گوگل سایت شما را معتبر شناسایی کنید و از معتبر بودن سایت شما مطمئن شود کد های شما فعال خواهند شد این فرآیند ممکن است تا دو ماه به طول بیانجامد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 94 این افزونه تنظیمات خاصی هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر