hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام. چجوری میتونم فونت منو یی رو که میسازم عوض کنم؟ منظورم اینه که وقتی دارم عنوان منو را مینویسم هیچ آپشنی برای تغییر فونت یا سایز نیست. من چجوری میتونم فونت عنوان منو رو عوض کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با تغییرات در کد css قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 خب میشه یه راهنمایی بکنید.چجوری میتونم فونتش رو به tahoma تغییر بدم؟اگه کد نویسی داره شما میتونید انجام بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 آدرس سایت رو قرار بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 www.alumzarf.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 با سلام با اجازه جناب آقای قاسمی : فکر کنم که شما تازه کار باشید. اگر این طور هستش می تونید این کد رو a,span,p,div{ font-family: tahoma;} درفایل templates/ago/warp/css/rtl.css در خط آخر اضافه کنید. با اضافه شدن این کد تمامی فونت های استفاده شده در قالب شما به tahoma تغییر خواهد کرد. اگر هم که کمی وارد باشید می تونید به قسمت های مختلف سایت فونت های خاص دیگری رو توسط اضافه کردن همین کد و عوض کردن نام فونت به اون قسمت خاص اعمال کنید. موفق باشید. 2 واکنش ها : hdiz و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) ممنون.شما گفتید اگر این کد رو بزنم همه قسمت ها به این فونت تغییر پیدا میکنه.یعنه قسمت مطالب و دیگر جاها هم به این فونت تغییر پیدا میکنن؟ ویرایش شده شهریور 94 توسط hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 آقای سلیمانی اون کدی رو که گفتید زدم ولی اتفاقی نیوفتاد.مطمعن هستید که کد درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 ممنون درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با سلام با اجازه جناب آقای قاسمی : فکر کنم که شما تازه کار باشید. اگر این طور هستش می تونید این کد رو a,span,p,div{ font-family: tahoma; } درفایل templates/ago/warp/css/rtl.css در خط آخر اضافه کنید. با اضافه شدن این کد تمامی فونت های استفاده شده در قالب شما به tahoma تغییر خواهد کرد. اگر هم که کمی وارد باشید می تونید به قسمت های مختلف سایت فونت های خاص دیگری رو توسط اضافه کردن همین کد و عوض کردن نام فونت به اون قسمت خاص اعمال کنید. موفق باشید. با سلام در تکمیل صحبت های آقای سلیمانی اگر همه فونت ها به tahoma تغییر نکرد از کد زیر استفاده کنید. * { font-family:tahoma; } 2 واکنش ها : farhad6169 و hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر