behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شمامن قالبم امروز کلا قاطی کردهاسلاید شو که تکون نمیخوره و بد دیده میشهپایین اسکرول مطالب دستی حرکتی میکنه اتوماتیک نیستکش جوملارو هم پاک میکنم یه بار رفرش میکنم سایت باز کش پر میشه و درست نمیشهبه نظر خودم از جی کوئری باید باشه دوستان هم نظر بدم و بگن چطوری میشه درست کرداینم سایتسپاسگزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 یک کامپوننت آر اس فایر وال نصب کنید بعد با آر اس فایر وال یک بار پایگاه دادتون رو ریپیر و اپتیمایز کنید ببینید مشکل پا برجاست؟ در ضمن جوملاتون رو ارتقا ندادین؟ یا افزونه خاصی جدیدا نصب نکردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 یک کامپوننت آر اس فایر وال نصب کنید بعد با آر اس فایر وال یک بار پایگاه دادتون رو ریپیر و اپتیمایز کنید ببینید مشکل پا برجاست؟ در ضمن جوملاتون رو ارتقا ندادین؟ یا افزونه خاصی جدیدا نصب نکردین؟ ارتقا ندادم افزونه هم نصب نکردم ریپیر هم کردم ولی نمیشه نمیدونم چشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 یه مشکلی توی اسلاید شو هست فکر کنم چون اسلاید شو غیر فعال میکنم اسکرول پایین درست میشهولی خودبخود اینجوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه اسلایدر رو پاک و دوباره نصب کنید اگر ماژول هستش از تو بسته کوکیک استارت هم میشه بیرون کشیدش! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 اسلایدر رو پاک و دوباره نصب کنید اگر ماژول هستش از تو بسته کوکیک استارت هم میشه بیرون کشیدش! ماژول و کامپوننت هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ماژول و کامپوننت هست فرقی نداره بازم میشه یه کامپوننت هم برای این کار هست که البته من خیلی دنبالش گشتم اما موفق به پیدا کردنش نشدم. با اون هم میشه. در پناه ایزد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 Folcomedia Packager برای استخراج کامپوننت ها از جوملا 2.5 و 3 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر