MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوستان من روی جوملا 3.4 یک افزونه 250 کیلو بایتی نصب میکنم ارور میده که تصویرش رو براتون پیوست میکنم. افزونه درگاه پرداخت بانک پارسیان هستش و تجاریه. در ضمن فقط مشکل با این افزونه نیست و کلا چیزی روی جوملا نصب نمیشه حتی آخرین نسخه آر اس فایروال در ضمن روی جوملا ویرچومارت هم نصبه در ضمن از پوشه تمپ هم امتحان کردم نشد. و اینکه هاست دایرکت ادمین هستش. پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوستان حل شد! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در شهریور 94 سلام میشه توضیح بدین چجوری حلش کردین ؟ ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 این جوری: http://forum.joomina.ir/topic/19828-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7/ در پناه ایزد یا خق 1 واکنش ها : ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در مهر 94 سلام دوستان من میخام مطلب جدیدی در جوملا اضافه کنم ولی با خطای زیر مواجه میشم : JHtmlBehavior::formvalidator not found. کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 94 تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در مهر 94 سلام دوستان من میخام مطلب جدیدی در جوملا اضافه کنم ولی با خطای زیر مواجه میشم : JHtmlBehavior::formvalidator not found. کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم یافتم کافیه به مسیر زیر برید : public-html/libraries/cms/html و فایل behavour.php رو باز کنید و سپس متد زیر رو پیدا کنید : public static function formvalidation(){...} حالا یک کپی ازش بگیرید و زیر همون paste کنید فقط اسمشو عوض کنید و به این اسم تغییر بدید : formvalidator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 با سلام دوستان من روی جوملا 3.4 یک افزونه 250 کیلو بایتی نصب میکنم ارور میده که تصویرش رو براتون پیوست میکنم. افزونه درگاه پرداخت بانک پارسیان هستش و تجاریه. در ضمن فقط مشکل با این افزونه نیست و کلا چیزی روی جوملا نصب نمیشه حتی آخرین نسخه آر اس فایروال در ضمن روی جوملا ویرچومارت هم نصبه در ضمن از پوشه تمپ هم امتحان کردم نشد. و اینکه هاست دایرکت ادمین هستش. پیشاپیش ممنون member خوب گفت ... ولی توجه داشته باش که ورژن جوملات 3.4 هتش و به نظرم ورژن ها ی ابزارهایی که نصب میکنی با ورژن جوملات نمیخونه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eaboalfazl 9 ارسال شده در مهر 94 در ضمن همیشه هم ورژن های معتبر از سایتهای معتبر تهیه کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 94 دوستان مشکل خیلی وقته که حل شده. در ضمن افزونه کاملا اورجینال و تجاری بود. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر