hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید من میخوام یه فیلم رو از آپارات روی یه مطلب از سایتم نشان بدم.برای این کار توی خود آپارات کنار فیلم یه گزینه داره به عنوان "کد ویدیو برای استفاده در وبلاگ یا سایت شما" وقتی هم که روش میزنی یه کد iframe و یه کد sciript بهت میده.حالا از کدوم یکی باید استفاده کنم و در کجا باید استفاده کنم که فیلم در مطلبم به نمایش در بیاد. (حتما تا حالا دیدید که در سایت ها از این روش برای نشان دادن فیلم استفاده میکنن) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 شما اول iframe از المان های ممنوع وبرایشگرتون در بیارید بعد توی ویرایشگر تغییر ویرایشگر میزنید تا ویرایشگر html باز بشه کدتونو پیست میکنیئ و ذخیره میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید من میخوام یه فیلم رو از آپارات روی یه مطلب از سایتم نشان بدم.برای این کار توی خود آپارات کنار فیلم یه گزینه داره به عنوان "کد ویدیو برای استفاده در وبلاگ یا سایت شما" وقتی هم که روش میزنی یه کد iframe و یه کد sciript بهت میده.حالا از کدوم یکی باید استفاده کنم و در کجا باید استفاده کنم که فیلم در مطلبم به نمایش در بیاد. (حتما تا حالا دیدید که در سایت ها از این روش برای نشان دادن فیلم استفاده میکنن) با تشکر. از پلاگین درج کد جومینا استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 وقتی دستی میشه انجام داد چرا پلاگین نصب بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 بهراد میشه یکم بیشتر توضیح بدی. منظورت اینه که کد iframe که بهم میده رو در ویرایشگر html خودم کپی پیست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 بله از آپارات کپی کنید توی ویرایشگر html خودتون پیست کنید توی صفحه رفرش کنید فیلم میتونید ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ببینید پلاگین هم راحته هم اینکه بهتر اجرا میکنه کد ها رو و این که خب اگر همون طوری میشد و فرقی نداشت پلاگینش رو نمیساختن! در ضمن این پلاگین برای شرکت نونامبر هستش و خب راحت تر هم هست کار کردن باهاش! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 همين كار رو كردم ولي نشد.دقيقا همون كد iframe رو توي ويرايشگر html خودم كپي كردم و زخيره كردم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد.كمكم كنيد لطفا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 رضا جان پلاگين رو از كجا گير بيارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 iframe از المان های ممنوع ویرایشگرتون پاک کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 الان لینکش رو میزارم 1 واکنش ها : hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 استاد شما چرا انقدر اسرار دارین استاندارد ویرایشگر رو برهم بزنید؟ 1 واکنش ها : hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) دوست عزیز اسرار ندارم شما بیشتر اسرار بر پلاگین داری لینک پلاگین بزارید کارشونو انجام بدن ویرایش شده شهریور 94 توسط behrad 1 واکنش ها : hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 من هم منتظر پلاگينم و هم نميدونم چجوري iframe رو از ممنوع ها حذف كنم.بهراد چجوري حذف كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 لینک دانلود: کلیک کنید! لینک دانلود: مستقیم کلیک کنید! فقط با اجازه مدیران انجمن از اونجایی که سرعت آپلود سنتر انجمن یه خورده پایینه من روی یه آپلود سنتر دیگه آپلود کردم پلاگین رو! در ضمن شما چرا این رو میکنید؟ افزونه all videos رو نصب کنید و برای نمایش فیلم براش آدرس خارجی یا همون آدرس فیلم رو تعریف کنید آموزش کامل این پلاگین و خود پلاگین قبلا در جومینا منتشر شده! 1 واکنش ها : hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ببینید روش کار خیلی سادست و میتونید ویدئوش رو هم ببینید لینک صفحه ویدئو آموزشی: کلیک کنید! دیدن آموزش روش آقا بهراد: کلیک کنید! 1 واکنش ها : hdiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hdiz 0 ارسال شده در شهریور 94 تشكر از همه دوستان از همه دوستان كه مشكلات رو برسي ميكنن.خدا خيرتون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) دوست عزیز اسپم ارسال نکنید برای تشکر کلید پسندیدم رو فشار بدید! ویرایش شده شهریور 94 توسط Reza Dindar 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر