vahid13713 2 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با سلام کامپومنت پیغامهای جوملا 2.5 که پیشفرض روی جوملا نصبه کارنمیکنه یعنی موقع نمایش کاربرها هیچ کاربری رو نمایش نمیده که بشه اونو برای ارسال پیغام خصوصی انتخاب نمود ممنون از راهنماییتون یه گله :تا حالا صدتا موضوع ارسال کردم هیشکی پاسخ نداد فایلشم پیوسته ویرایش شده شهریور 94 توسط vahid13713 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما دقیقا نسخه جوملای شما چند است ؟ یکبار بروزرسانی انجام بدید و اگر آخرین نسخه هستید می تونید یک جوملا خام دقیقا هم نسخه با جوملای خودتان را فقط یکبار روی فایل های فعلی extract کنید تا فایل ها جایگزین شود سپس تست کنید ببینید همان مشکل هست یا خیر 1 واکنش ها : vahid13713 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid13713 2 ارسال شده در شهریور 94 با تشکر از پاسختون نسخه جوملا ی من 2.5.28 هست و قاعدتا به روز رسانی نداره البته من نسسخه جوملا 3.4.3 خام رو هم نصب کردم همین مشکلو داره نمیدونم چرا دوستان اگه نظری دارند اعلام کنند ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid13713 2 ارسال شده در شهریور 94 با تشکر از پاسختون نسخه جوملا ی من 2.5.28 هست و قاعدتا به روز رسانی نداره البته من نسسخه جوملا 3.4.3 خام رو هم نصب کردم همین مشکلو داره نمیدونم چرا البته طبق امرتون نسخه خام رو هم روی فایلها اکسترکت کردم متاسفانه مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما مطمئن هستید در مدیریت کاربران جوملاتون کاربر دیگری هم هست ؟ چون خود شما رو نشون نمیده و کاربران به غیر شما رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid13713 2 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما مطمئن هستید در مدیریت کاربران جوملاتون کاربر دیگری هم هست ؟ چون خود شما رو نشون نمیده و کاربران به غیر شما رو نشون میده بله من کاربر دیگه رو هم ساختم نه خودمو نشون میده نه اونا رو کلا در قسمت کاربرا هیچی نمایش نمیده نمیدونم چرا نسخه های خامم همین مشکلو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر