farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ما که دیگه عادت کردیم به پاسخ نشنیدن از دوستان این انجمن. ولی بازم می پرسیم شاید فرجی بشه. من یک قالب از شرکت زوو بنام colias رو دارم استفاده می کنم وقتی می خام مطالب یک مجموعه رو بصورت بلاگ نمایش بدم طرح بلاگی که نمایش میده همه رو تو یک ستون نمایش میده و هر کاری می کنم که مثلا 3 ستونه بشه نمیشه. وقتی قالب رو عوض می کنم تو قالب های دیگه مشکلی نیست و 3 ستونه نمایش میده ولی تو این قالب هر کاری کردم فقط در یک ستون نمایش میده. رفتم تنظیمات قالب و در قسمت layout در قسمت component تنظیماتی داشت که width رو از span12 به span4 تغییر دادم. مطالب یک سوم صفحه را اشغال کرد اما همه زیر هم قرار گرفت و در یک ستون. بچه ها نظری دارند؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما همان طور که خودتان اشاره کردید فقط توی تنظیمات گزینه چند ستونه بودن باید باشه تا بتونید فعال یا خیر فعال کنید اون چیزی هم که شما دید مربوط به تعداد ستون های کلی سایت تون هست نه تعداد ستون های بلاگ و چند ستونه بودن پلاگ باید درون قالب تون استایل دهی شده باشه در غیر اینصورت کار نخواهد کرد خارج از بحث : از شما بعیده اقای سلیمانی عزیز , بی انصافیه که بیایید دوستان را بعد از این همه کمک بدون چشم داشت اینطوری خطاب کنید به هر حال از نظرتون سپاس گذاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 94 سلام جناب میری عزیز بخدا قبلا بچه ها فعال تر بودند، العان نگاه بکن تو یک روز کل درخواست هایی که میاد اول سایت نمایش داده میشه شاید به 15 تا هم نرسه. خود من شاید تو این دوماه اخیر چندین مشکل رو مطرح کردم ولی پاسخی نداشته یا نهایت یک پاسخ که اصلا به درد هم نخورده. قبلا همه بچه ها مثل یه تیم بودند یک پس از دیگری مشکل بچه ها رو حل می کردند. خود من هم مواردی رو که ببینم می تونم جوابی بدم حتما راهنمایی می کنم و طبق گفته شما بدون چشم داشت بوده همه. ولی به نظرم بچه های گروه کمی کم فروغ شدند. در مورد مشکلم هم باید بگم که هیچ راهی پیدا نکردم و شروع کردم CSS زدن تا اوکی شد. مرسی از همه دوستان 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر