meysam_vast 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام من روی جوملا 3 نمی توانم کامپونت k2 را نصب کنم نسخه مربوط به جولا 3 را از سایت سازنده دریافت کردم ولی با پیغام خطای زیر مواجه می شوم لطفا راهنمایی کنید هشدارTable 'iic94.et6nc_k2_categories' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `et6nc_k2_categories` نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما ابتدا برسی کنید هیچ گونه جدولی در قسمت دیتابیس جوملاتون از کامپوننت k2 نباشه سپس ببینید اگر پوشه tmp پوشه یا فایل زیپ درونش هست رو پاک کنید کش جوملا رو هم یکبار خالی کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 با سلام من روی جوملا 3 نمی توانم کامپونت k2 را نصب کنم نسخه مربوط به جولا 3 را از سایت سازنده دریافت کردم ولی با پیغام خطای زیر مواجه می شوم لطفا راهنمایی کنید هشدارTable 'iic94.et6nc_k2_categories' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `et6nc_k2_categories` در پوشه tmp خالی کنید فایل نصبی K2 رو داخل پوشه tmp قرار دهید البته zip نباشه باید اکسترا(extra) باشه انوقت توی محیط نصب گزینه نصب ازپوشه رو نصب کنید مشکل رفع خواهد شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر