nasrin-r 2 ارسال شده در شهریور 94 سلام و وقت همگی بخیر من سه تا سوال داشتم اول اینکه : من کامپوننت درگاه پرداخت هایی که آقای میری و تهرانی منتشر کرده اند رو روی لوکال نصب کردم حالا سوال من این هستش که یک فایلی هست به نام finish.php این فایل بعد از نصب درگاه چرا نیستش , کجا ذخیره میشه؟؟ دوم اینکه همین درگاه ها روی هاست فقط قسمت admin آن نصب میشه و قسمت site آن نصب نمیشه و بعد نصب پیغام خطا میده و همین خطا باعث میشه در تب پیکربندی هیچی نباشه !! , چرا ؟؟ (البته من خودم اومدم این قسمت به صورت دستی آپلود کردم و حالا تب پیکربندی رو هم نشون میده) سوم اینکه : گفته شده فایل کد خصوصی certificate.xml را در مسیر components/com_jshopping/payments/pm_pasargad قرار دهید این فایل رو از کجا باید بیارم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 بر روی جوملای جومینا با کامپوننت جومشاپینگ منتشر شده از جومینا هم تست کنید ببینید مشکل وجود دارد یا خیر؟ این فایل رو بانک پاسارگاد فکر کنم میده برای اعتبار سنجی سایت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر