reza373 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام بعد از لود سایت در هاست فایل pdf نمایش داده نمیشه و فقط دانلود میشه در حالی که در لوکال هاست سیستم من نمایش داده میشه. از guru استفاده میکنم. آدرس سایت: http://www.paryadlearning.com/index.php/courses/aviation-flight/gurutasks/3-general-courses/7-session1/17-session1 لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به ادمین سرورتان گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza373 0 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید سرور میگه به برنامه نویسی ربط داره چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ولی روی لوکال مشکلی ندارید! پیشنهاد میکنم روی یک سرور دیگر هم چک کنید تا مطمئن شوید از سرور نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza373 0 ارسال شده در شهریور 94 چک کردم برای سرور نیست راهی به ذهنتون میرسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 یه فایل pdf رو همینطوری در هاست آپلود کرده و مستقیم فراخوانیش کنید ببینید اونم دانلود میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر