joomlafan 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستان من سایتم را از 2.5 به نسخه 3 ارتقا دادم همه چیز درست هست جز اینکه وقتی میخام مطلب یا منو جدید وارد کنم ثبت نمیشه هرچی رو دکمه ذخیره میزنم هیچی وارد نمیشه میشه راهنمایی بفرمایید باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه خطایی دریافت میکنید؟ موفق باشید 1 واکنش ها : joomlafan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomlafan 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام ممنونم خطایی نمیاد همه چیز خوب هست فقط وقتی میخام مطلب یا منویی جدید وارد کنم گزینه ثبت و ذخیره هرچی روش میزنم هیج کاری انجام نمیشه در واقع هیچ جیز وارد بانک نمیتونم بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما بنده یک احتمال میدهم که مشکل از اینی باشه که عرض می کنم توی فایل edit.php درون ادرس administrator\components\com_content\views\article\tmpl و به خاصیه id تگ form باید مقدار adminForm داده بشه انجام بدید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر