cyber110 0 ارسال شده در شهریور 94 تایید دو مرحله ای برای سایتم فعال بوده و استفاده میکرددم بعد گوشیمو فرمت کردم و اون نرمافزار گوگل که همیشه بهم کد میداد پاک شد، دوباره نصب کردم ولی اصلا نتونستم فعالش کنم. بعد با کدهایی که خودش در ابتدای ساخت داده بود وارد میشدم. امروز رفتم تو کامپوننتها و " تشخیص هویت جوملا" رو غیر فعال کردم. حالا صفحه مدیریت میاد ولی هر چی رمز میزنم وارد نمیشه؟؟؟ هنوز قسمت وارد کردن کلید امنیتی رو هم داره؟ چیکار کنم با این مشکل؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از طریق دیتابیس فعالش کنید قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cyber110 0 ارسال شده در شهریور 94 فعال کردم ولی بازم وارد نمیشه و همش صفحه ورود خود جوملا رفرش میشه برام. هیچ هشداری هم نمیده!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام جهت سهولت و تسریع در کار به ادمین سرورتون بفرمایید بک اپ براتون ریستور کنند (بک آپی که مربوط به قبل از بروز این مشکل باشد) موفق باشید 1 واکنش ها : cyber110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cyber110 0 ارسال شده در شهریور 94 بک آپ رو ریستور کردن درست شد اما حالا مشکل با تایید احراز هویت دومرحله ای دارم که از طریق گوگل فعال کردم. حالا موندم چطوری اونو بردارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cyber110 0 ارسال شده در شهریور 94 مشکلم حل شد تونستم وارد مدیریت بشم با کلیدهای یک بار مصرفی که ذخیره کرده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر