mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام آیا برای جوملا 2.5 افزونه ای وجود دارد که محبوبترین مطالب را به همراه تصویر نمایش دهد. خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم دوستان لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام آیا برای جوملا 2.5 افزونه ای وجود دارد که محبوبترین مطالب را به همراه تصویر نمایش دهد. خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم دوستان لطفا راهنمایی کنید لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما دقیقا خاطرم نیست ولی گلوبال نیوز رو نگاهی بندازید فکر کنم گزینه ای بر اساس most popular داشته باشه 2 واکنش ها : mohsen kian و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما دقیقا خاطرم نیست ولی گلوبال نیوز رو نگاهی بندازید فکر کنم گزینه ای بر اساس most popular داشته باشه این ماژول آخرین مطالب از هر مجموعه را نمایش میدهد. چطور می تونم ادامه مطلب و تاریخ را حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما به راحتی گلوبال نیوز یه قسمتی داره که می تونید html ماژول رو بصورت دلخواه تغییر بدید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما به راحتی گلوبال نیوز یه قسمتی داره که می تونید html ماژول رو بصورت دلخواه تغییر بدید آقای میری من فایل Html نتونستم توش پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 http://extensions.joomla.org/category/news-display/popular-content نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 http://www.joomlahill.com/demos/5-recently-hit-articles نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر