amines 0 ارسال شده در شهریور 94 سلام خدمت دوستان گرامی من تو ایجاد مطلب و ویرایش مطلب دچار مشکل شدم، اونم اینه که ادیتور کامل باز نمیشه، و گزینه های ذخیره،انصراف و .... کار نمی کنند. تا چند روز پیش این مشکل وجود نداشت و یه دفعه به وجود اومد. اینم اضافه کنم که من چند تا سایت رو مدیریت می کنم و در همه اون ها این مشکل به وجود اومده، هاست همشونم جداست. ادیتور jce به صورت پیش فرض بود ولی با تغییر اون و هم چنین غیرفعال کردن پلاگین های مربوطه مشکلم حل نشد. تو این چند روز فقط فایرفاکس رو حذف و دوباره نصب کردم ولی فکر نکنم اشکال از مرورگرم باشه چون با مرورگر دیگه هم این مشکل رو داشتم. لطفا راهنمایی بفرمایین دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام با توجه به توضیحاتتون ظاهرا مشکل از طرف سرور باید باشه اگر هاست ها روی یک سرور باشند و مشکل از طرف سرور باشد شامل همه هاست های روی آن سرور میشود به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید 1 واکنش ها : amines نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 سلام اگر چند مدت این طوری است به مدیریت می توانید بگین یا بکاپ را برگرداند(هاست) یا می توانید جوملا خود را آپدیت نمایید که مشکل کمی حل شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M.Z 0 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان و اساتید منم این مشکل رو داشتم و حتی چندین بار هم با بک آپی که قبلا از سایت گرفته بودم ، استفاده کردم و مشکل حل شد اما متوجه این شدم که با فعال کردن یه پلاگین باز هم به این مشکل ؛ سایت دچار می شه . اما چون این پلاگین که همراه کامپوننت و ماژول قرار گرفته و چون واسم خیلی مهم و واقعا خیلی کامپوننت عالی هستش ، از شما اساتید درخواست دارم که مشکل رو حل کنین . خوب به این تصاویر زیر با دقت نگاه کنین : خوب پلاگین رو غیر فعال می کنم : خواهشا راهنمایی کنین ویرایش شده شهریور 94 توسط M.Z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 سلام به همه دوستان و اساتید منم این مشکل رو داشتم و حتی چندین بار هم با بک آپی که قبلا از سایت گرفته بودم ، استفاده کردم و مشکل حل شد اما متوجه این شدم که با فعال کردن یه پلاگین باز هم به این مشکل ؛ سایت دچار می شه . اما چون این پلاگین که همراه کامپوننت و ماژول قرار گرفته و چون واسم خیلی مهم و واقعا خیلی کامپوننت عالی هستش ، از شما اساتید درخواست دارم که مشکل رو حل کنین . خوب به این تصاویر زیر با دقت نگاه کنین : خوب پلاگین رو غیر فعال می کنم : خواهشا راهنمایی کنین شما چرا ویرایشگر دیگری را در تنظیمات اضافه تا تغییر نمی دهید تا ببینید مشکل حل می شود یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر