pouyapor 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و وقت بخیرمن از جوملا ورژن 3.4.3 و k2 با ورژن 2.6.7در دسته بندی ها صفحه اول هر بخش به خوبی باز می شود، اما وقتی قرار هست به صفحات بعدی برود، هیچیک از صفحات باز نمیشه، خطای زیر در مرورگر میادERR_TOO_MANY_REDIRECTSالبته من از k2 برای مدیریت محتوا استفاده می کنمبرای نمونه لطفا به صفحات بعد برویدhttp://www.pupuol.com/index.php/university/conferencesهر چقدر خودم تلاش کردم، متوجه نشدم مشکل از کجا هست. لطفا راهنمایی کنید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seocommunity 7 ارسال شده در شهریور 94 درود شما آیا جدیدا چیزی نصب کردید ؟ یا قسمتی را ویرایش نمودید ؟ این ارور زمانی هست که شما افزونه k2 را در حلقه نامحدود از ریدایرکت قرار دادید و اینجا برای مشکلات امنیتی ایجاد نشه و .... کروم شما رو مسدود کرده به شما پیشنهاد می کنم یک بار دیگه k2 رو روی سایت نصب کنید بدون اینکه چیزی رو حذف کنید اگر مشکلتون حل نشد فایل های k2 رو دستی جایگزین کنید توجه : قبل از هرکاری بکاپ بگیرید 1 واکنش ها : pouyapor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouyapor 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و ضمن تشکر از پاسخ شما فکر کنم چند ماه پیش متاسفانه مقداری کد را تغییر دادم. اما فراموش کردم در چه بخشی بوده است، اما احتمالا تغییر دادم. سپاس بله همین کارها رو انجام دادم یک بار ورژن بالاتر را نیز نصب کردم به صورت دستی نیز فایل ها رو کپی کردم اما متاسفانه هیچ یک مشکل را حل نکرد، آیا پیشنهاد دیگری هست یا راه حل دیگری؟ بسیار ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouyapor 0 ارسال شده در شهریور 94 من این بخش ها رو به صورت دستی کپی کردم administrator/components administrator/modules components modules plugins اما باز درست نشد، متاسفانه چه کار دیگه ای می شود انجام داد؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouyapor 0 ارسال شده در شهریور 94 کسی برای راهنمایی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر