mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام آیا کامپوننتی برای جوملا 2.5 وجود دارد که بتوان آماربازدید را فقط مدیر در داخل بخش مدیریت بتواند ببیند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 با سلام آیا کامپوننتی برای جوملا 2.5 وجود دارد که بتوان آماربازدید را فقط مدیر در داخل بخش مدیریت بتواند ببیند؟ بله قبلا برای 2.5 برای نوشته شده و در جومینا منتشر شده و در خود کامپوننت آمار نمایش داده میشود اما میتوانید دسترسی ماژول بخش کاربری آن را برای کاربران محدود کنید و سترسی را بر روی ویژه قرار دهید تا پس از ورود با دسترسی admin فقط برای شما قابل مشاهده باشد! 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 بله قبلا برای 2.5 برای نوشته شده و در جومینا منتشر شده و در خود کامپوننت آمار نمایش داده میشود اما میتوانید دسترسی ماژول بخش کاربری آن را برای کاربران محدود کنید و سترسی را بر روی ویژه قرار دهید تا پس از ورود با دسترسی admin فقط برای شما قابل مشاهده باشد! میشه لطفا اگر لینک داری بزاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seocommunity 7 ارسال شده در شهریور 94 درود می تونید از کامپوننت joomlathat.com استفاده کنید یک کامپوننت بسیار قوی متصل به گوگل آنالیز و دیگر سیستم ها نوشته که فقط تجاری هست البته قیمت مناسبی داره 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ofoghtalaee 0 ارسال شده در مهر 94 با سلام من افزونه آمار بازدیدکنندگان joominastat رو از وب سایت شما دانلود و نصب کردم. آمار رو درست نشون می ده ولی مشکلی که هست در فایل error_log موجود در هاستم در هر لود شدن وب سایت یک خطا رو لاگ می کنه که اینه: [05-Oct-2015 14:57:02 Asia/Tehran] PHP Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ofoghtal/public_html/plugins/system/joominastatisticsystem/joominastatisticsystem.php on line 162 کسی می دونه چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما به دلیل عدم سازگاری نسخه php شما با طرز کد نویسی این افزونه هست 1 واکنش ها : ofoghtalaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 94 با سلام آیا کامپوننتی برای جوملا 2.5 وجود دارد که بتوان آماربازدید را فقط مدیر در داخل بخش مدیریت بتواند ببیند؟ خوب شما چرا از وبگذر استفاده نمی کنی /می تونی آمارو خصوصی کنی فقط خودت ببینی یک سری اطلاعات تکمیلی هم بهت میده / ازقبیل ورودی گوگل صفحه نخست گزارشها آخرين بازديدکنندگان بازديد صفحات و ورودی موتورهای جستجو نمايش زنده آمار موقعيت جغرافيايی محدوده زمانی بازديد کامپيوتر کاربران 1 واکنش ها : ofoghtalaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 94 خوب شما چرا از وبگذر استفاده نمی کنی /می تونی آمارو خصوصی کنی فقط خودت ببینی یک سری اطلاعات تکمیلی هم بهت میده / ازقبیل ورودی گوگل صفحه نخست گزارشها آخرين بازديدکنندگان بازديد صفحات و ورودی موتورهای جستجو نمايش زنده آمار موقعيت جغرافيايی محدوده زمانی بازديد کامپيوتر کاربران من از وبگذر در سایتم استفاده کردم متاسفانه به شدت سرعت سایت و کاهش داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 94 درود بر شما کلا آمار بازدید یعنی استفاده بیش از حد از منابع هاست حال اگر هاست خودتان باشد باید هاست بسیار قوی داشته باشید اگر آمار بازدید بالایی دارید اگر هم مثل وبگذر باشد مشکلی که ایجاد می کند میزان اتصال وبسایت شما با سرور وبگذر است که اگر سرور گاهی دیرتر جواب دهد کاربر شما مجبور است صبر کند تا سایت کامل لود شود پس می بینید که در هر دو حالت سرعت پایین میاد حال اگر می خواهید فقط خودتان داخل ادمین بینید من گوگل آنالیز رو پیشنهاد می کنم چون علاوه بر نشان دادن آمار مورد نیاز می توانید با کمک ان روی سئو خود هم کار کنید 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر