hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 با سلام چطور می تونم تیتر بالای سایت را عوض کنم منظورم همون تیتری که بالای نوار آبی رنگ مرورگر می نویسه . الان نوشته " سیستم مدیریت محتوای جوملا " متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز ابتدا سرچ کنید اگه به نتیجه نرسیدید بعد موضوع جدید ایجاد کنید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 ببخشید نتونستم پیدا کنم . من تازه واردم و نمی دونستم قبلا مطرح شده . الان سرچ کردم بازم نتونستم چیزی پیدا کنم . البته سرچ کردن خیلی راحتتر و خیلی سریعتر به جواب می رسی . با این حال پیدا نکردم . لطف می کنید بگید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 بار ها و بار ها و بارها بحث شده. (قوانین رو بخونیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد) از مسیر منو>>منوی اصلی>>صفحه نخست>> در سمت چپ (پارامتر های سیستم)عنوان صفحه رو به دلخواه تغییر دهید و سپس ذخیره کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام مدیریت جوملا>تنظیمات کلی>نام سایت مدیریت جوملا>مدیریت منوها>منوی اصلی>صفحه اصلی(منوی پیشفرض)>پارامترها سیستم>عنوان صفحه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز اینم لینک تاپیک مورد نظر http://forum.joomina.ir/thread-1586.html?highlight=%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86 موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر