nasrin-r 2 ارسال شده در شهریور 94 سلام , من از جوم شاپینگ استفاده میکنم میخواستم نحوه نمایش ویژگی های کالا رو تغییر بدم به صورت پیش فرض همان طور که میدونید به صورت یک جدول است و هر ویژگی در یک تگ tr قرار گرفته ولی من میخوام این ویژگی ها به این صورتی که در عکس فرستادم تغییر کنند کسی میتونه این کارو برای من انجام بده یا آموزش بده خیلی بهش احتیاج دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در شهریور 94 برای اینکه هر ویژگی در یک تگ div با یک کلاس متفاوت باشه باید چه کار کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) سلام , من از جوم شاپینگ استفاده میکنم میخواستم نحوه نمایش ویژگی های کالا رو تغییر بدم به صورت پیش فرض همان طور که میدونید به صورت یک جدول است و هر ویژگی در یک تگ tr قرار گرفته ولی من میخوام این ویژگی ها به این صورتی که در عکس فرستادم تغییر کنند کسی میتونه این کارو برای من انجام بده یا آموزش بده خیلی بهش احتیاج دارم اگه طبق این عکس رو میخوای باید 30 تا جدول داشته باشه از div و یا table میتونی استفاده کنید. ویرایش شده شهریور 94 توسط mcpdvc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 دسترسی بدید احتمال زیاد میتونم براتون انجام بدم ولی قول نمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مهر 94 خودم مشکلمو خیلی وقت پیش حل کردم , با تشکر ازتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid2127 0 ارسال شده در مهر 94 سلام اقای قاسمی من خیلی وقته میخوام سایتم رو به سایت فروشگاهی تبدیل کنم ولی کلا درگیر جو شاپینگ ویرچومارت جی تو استور،کی تو استور،هیکا شاپ شدم اصلا سر در گمم،هیکا شاپ خوب بود ولی افزونه اتصال به بانکش گیرم نیومد دیگر فروشگاه ها هم همینطور میشه راهنمایی کنید.البته اصل مشکل نداشتن اطلاعات تخصصی در مورد کد نویسی هست.شرمنده اگه سوالم رو توی یه تاپیک نپرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر