salar77 4 ارسال شده در شهریور 94 با سلام من در کدوم فایل css میتونم کلاس جدیدی بنویسم و اون کلاس رو در ماژول استفاده کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما در هر فایلی که در صفحه لود میشه می تونید بنویسید فرقی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar77 4 ارسال شده در شهریور 94 درود بر شما در هر فایلی که در صفحه لود میشه می تونید بنویسید فرقی نداره ممنون از پاسخگویی ممنون میشم اگه یکم بیشتر توضیح بدید دقیقاً کدوم فایل؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 فایل template.css دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seocommunity 7 ارسال شده در شهریور 94 معمولا می تونید از css اصلی قالب این کارو بکنید اگر از فریم ورک استفاده می کنید custom.css اگر از قالب های ساده تر استفاده می کنید template.css می تونید کلاستون معرفی کنید حالا اون کلاس هرجا دوست داشتید قرار بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 به قالب خود بروید index چه فایل css را پیوست کرده است و یکی از فایل ها را باز کنید و کد خود را بنویسد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar77 4 ارسال شده در شهریور 94 فایل template.css دارید؟ بله دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در شهریور 94 بله دارم اگر می خواید پیام خصوصی اطلاعات هاست را بدین یا در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 بله دارم داخل همین فایل میتونید بنویسید. 1 واکنش ها : reza1388 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر