nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام من میخوام برای یک محصول یه سری مشخصات یا ویژگی ها یا شایدم جزئیات تعریف کنم در هیکا شاپ مثل این عکسی که ضمیمه کردم ولی نمیدونم چه جوری این کارو انجام بدم البته اگر کسی میدونه برای جوم شاپینگ هم بگه چون اونم نمیدونم چه کار باید بکنم روی جوملا 3.4 هم کار میکنم مرسی ویرایش شده مرداد 94 توسط nasrin-r نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در شهریور 94 سلام من میخوام برای یک محصول یه سری مشخصات یا ویژگی ها یا شایدم جزئیات تعریف کنم در هیکا شاپ مثل این عکسی که ضمیمه کردم ولی نمیدونم چه جوری این کارو انجام بدم البته اگر کسی میدونه برای جوم شاپینگ هم بگه چون اونم نمیدونم چه کار باید بکنم روی جوملا 3.4 هم کار میکنم مرسی سلام من توی جومشاپینگ رو دیدم همون چیزی بخوای همش نیست ولی اگه فیلد بیشتری رو میخوای باید از ویرچومارت استفاده کنید ویرچومارت امکانات بیشتری داره. در ضمن کامپوننت ویرچومارت جومینا جدیدا توی پست صفحه جومینا قرار گذاشته میتونی ازش استفاده کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر