عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید وقتی من از صفحه ای به صفحه دیگر می روم متن ها " مثاال نوشته های منوها" با یک کمک تاخیر ظاهر می شوند. ابتدا با فونت دیگر و سپس فونتی که مشاهده می شود البته همه اینها در چند لحظه می باشد. از فونت فیس استفاده شده. مشکل از چی می تونه باشه؟ golsarak.ir ممنون راهنمایی کنید. ویرایش شده مرداد 94 توسط عباس56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 در حال فراخوانی فونت میباشد به دلیل کندی سرعت سایت ... 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 در حال فراخوانی فونت میباشد به دلیل کندی سرعت سایت ... جناب قاسمی من وقتی بسته نصبی این سایت را نصب کردم مشکل فعلی موجود نبود و من هیچ تغییری در کدها هم نداشتم فقط بعضی از ماژول ها را غیر فعال کردم و محصولات پیش فرض قالب را حذف و محصول جدید اضافه کردم ولی نمی دونم چرا ااین مشکل به وجود اومد چون اگر از سرعت سایت باشه که باید در حالت قبل نیز این مشکل دیده می شد؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام در مدیریت سایت از منو "سیستم" چک و اصلاح پایگاه دادها و پاکسازی کش و پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش را انجام دهید در هاست محتویات پوشه های cache و tmp را به غیر از فایل index.html حذف کنید اگر حل نشد یک فولدر در روت هاست ایجاد کنید و بسته مورد نظر که فرمودید رو نصب کنید و بدون اینکه تغییری در آن بدهید چک کنید ببینید مشکل مورد نظر در آن هم هست یا خیر درضمن با مرورگرهای دیگر هم چک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام در مدیریت سایت از منو "سیستم" چک و اصلاح پایگاه دادها و پاکسازی کش و پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش را انجام دهید در هاست محتویات پوشه های cache و tmp را به غیر از فایل index.html حذف کنید اگر حل نشد یک فولدر در روت هاست ایجاد کنید و بسته مورد نظر که فرمودید رو نصب کنید و بدون اینکه تغییری در آن بدهید چک کنید ببینید مشکل مورد نظر در آن هم هست یا خیر درضمن با مرورگرهای دیگر هم چک کنید موفق باشید سلام ممنون از با سلام در مدیریت سایت از منو "سیستم" چک و اصلاح پایگاه دادها و پاکسازی کش و پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش را انجام دهید در هاست محتویات پوشه های cache و tmp را به غیر از فایل index.html حذف کنید اگر حل نشد یک فولدر در روت هاست ایجاد کنید و بسته مورد نظر که فرمودید رو نصب کنید و بدون اینکه تغییری در آن بدهید چک کنید ببینید مشکل مورد نظر در آن هم هست یا خیر درضمن با مرورگرهای دیگر هم چک کنید موفق باشید سلام ممنون از جوابتان. در مرورگر ای ایی و کروم مشکل ندارد ولی در فایر فاکس این مشکل وجود دارد و نوشته ها با تاخیر ظاهر می شود امکان حل مشکل وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام با این حساب قالبتون برای همه مرورگرها بهینه نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر