saber_s 9 ارسال شده در مرداد 94 سلام این سایت من چشه که وقتی میخوام برچسب بزنم پیشنهاد میده و بعد قاطی میکنه؟ یعنی من دارم برچسب رو تایپ می کنم وسطش خودش به یه برچسب دیگه تبدیلش میکنه تازه هربار که مطلب رو ذخیره میکردم، میدیدم فقط یک برچسب هربار ذخیره میشه و نمیشه چند برچسب رو با هم ذخیره کنم....! بعد یک همتی کنید جهت نوشتن پست در انجمن رو از راست به چپ تغییر بدید یجوریه!. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در مرداد 94 بنظرم مشکل از AJAX هست چون موقع بروز کردم جوملا هم همین ارور رو میده چه باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber_s 9 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید مشکل برچسب رو چطوری حل کنم؟ چون فکر کنم در سئو مهم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید مشکل برچسب رو چطوری حل کنم؟ چون فکر کنم در سئو مهم هست خب از پلاگین هایی که برای این کار منتشر شده استفاده کنید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر