mansour92 1 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان برای یه فروشگاه اینترنتی که میخوام از هر لحاظی عالی باشه هاست لینوکس بهتره یا ویندوز؟ و بهترین سرویس دهنده های هاست کدوم شرکت ها هستند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 به نظرم جوملا کلا. هاست لینوکی باید باشه. هاستینگ جومینا هم به. نظرم خوبه. پارس سرور هم خوبه۱ 3 واکنش ها : Saeed_Shamsi، چهارسوق و mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوست گرامی انتخاب هاست و کلا انتخاب سرویس ها و ابزار ها باید به نسبت نیاز صورت گیرد. که برای جوملا و کلا php هاستینگ لینوکس بسیار مناسب هست یا حق 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در مرداد 94 انتخاب هاست و کلا انتخاب سرویس ها و ابزار ها باید به نسبت نیاز صورت گیرد. که برای جوملا و کلا php هاستینگ لینوکس بسیار مناسب هست ممنون از پاسختون، عرض کردم که برای یه فروشگاه اینترنتیه، و میخوام که اپ تایمش بالا باشه و سرویس دهنده ی خوبی که میشناسید رو معرفی کنید، با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 جومینا هاست بهترینه از نظر من به عنوان کاربر عادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 ممنون از پاسختون، عرض کردم که برای یه فروشگاه اینترنتیه، و میخوام که اپ تایمش بالا باشه و سرویس دهنده ی خوبی که میشناسید رو معرفی کنید، با تشکر برتینا چون اگر میخواسد آپ تایم بالایی داشته باشید باید از هاست لایت اسپید استفاده کنید. البته جومینا هاست با این که لایت اسپید نیست ولی با لایت اسپید برابری میکنه! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 94 برتینا چون اگر میخواسد آپ تایم بالایی داشته باشید باید از هاست لایت اسپید استفاده کنید. البته جومینا هاست با این که لایت اسپید نیست ولی با لایت اسپید برابری میکنه! با سلام دوست گرامی کجا خوندید که اپتایم بودن به لایت اسپید بودنه وب سرویس هستش ؟ این جمله در حد شوخیه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با سلام دوست گرامی کجا خوندید که اپتایم بودن به لایت اسپید بودنه وب سرویس هستش ؟ این جمله در حد شوخیه موفق باشید من نمیگم چیزیه که هست و واقعیت داره و نمیشه انکارش هم کرد ... ویرایش شده شهریور 94 توسط Reza Dindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 94 من نمیگم چیزیه که هست و واقعیت داره و نمیشه انکارش هم کرد ... با سلامی دوباره من که چیزی نگفتم فقط عرض کردم این جمله رو کجا خوندید شاید بحثی هست که بنده از آن بیخبرم لایت اسپید وب سرور خوبیه ولی بنظرم ماجرا چیزه دیگیه حالا شما برای اینکه متوجه بشید ماجرا از چه قراره تو گوگل سرچ کنید آپتایم بودن چیست ؟ و عوامل اصلی آن چین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر