mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان عزیز از قالب yoo master استفاده می کنم. در صفحه اصلی سایت www.yootab.org می خوام اسلایدر داخل صفحه رو به اندازه کل صفحه کنم. در ماژول عرض را 100% قرار دادم اما فکر می کنم به دلیل محدودیت قالب نمیشه کسی می تونه راهنماییم کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 94 با سلام نشد که به اونصورت نداریم! نهایتش اینکه شما موقعیت اسلاید رو از داخل divی که محدودش کرده درمیارین و استایل و عرض دلخواه رو عمال میکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 میشه بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 94 با سلامی دوباره ببینی واقعیت اینکه شما باید از ساختار قالبهای جوملا اشنلایی داشته باشید (که در واقعیت چیز خاصی هم نیست!) تا من بتونم راهنماییتون کنم اگه اینطور هستید پس بفرمایید چیرو متوجه نشدید من راهنمایی کنم یا کمی صبور باشید تا دوستان دیگه که وقت بیشتری دارن بیان بیشتر توضیح بدن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 من نمیدونم تو کدوم فایل css میتونم عرض ماژول هارو دستکاری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 من نمیدونم تو کدوم فایل css میتونم عرض ماژول هارو دستکاری کنم آقای شمسی میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 94 با سلام ببینید شما باید پیش نیاز هار رو بدونید والله من الان نمیدونم باید چطوری بگم! اونم نوشتاری.. فایل های css قالبتون یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر