mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان چند سالی هست که با جوملا کار می کنم. دیروز با یه نفر صحبت می کردم اون می گفت که ورد پرس خیلی بهتره از لحاظ سرعت و تعداد افزونه و .... من قبول نکردم. می خواستم دوستان می تونن کمک کنن که این دو CMS را بشه با هم مقایسه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان چند سالی هست که با جوملا کار می کنم. دیروز با یه نفر صحبت می کردم اون می گفت که ورد پرس خیلی بهتره از لحاظ سرعت و تعداد افزونه و .... من قبول نکردم. می خواستم دوستان می تونن کمک کنن که این دو CMS را بشه با هم مقایسه کرد بله از لحاظ سئو هم شده وردپرس قوی تره اما قدرتی که در جوملا وجود داره وردپرس باید تو خوابش ببینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 بله از لحاظ سئو هم شده وردپرس قوی تره اما قدرتی که در جوملا وجود داره وردپرس باید تو خوابش ببینه اما افزونه های ورد پرس طبق اعلام جهانی خیلی بیشتر از جوملاست و گرافیکی تره درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 اما افزونه های ورد پرس طبق اعلام جهانی خیلی بیشتر از جوملاست و گرافیکی تره درسته؟ آره اما هیچ وقت به جوملا نمیرسه اما نکته ای که توی جوملا وجود داره بخش مدیریتش خیلی سبک اما وردپرس برعکسه و بخش مدیریت خیلی سنگینی داره مخصوصا منوی نصب و حذفش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با سلام اولا که جوملا اولین باری که اومد برای ایجاد سایت اومد ولی وردپرس اولین بار برای ایجاد وبلاگ جوملا از نظر قدرت و امنیت خیلی قوی تر از وردپرس هست ولی وردپرس تنها نقاط قوتی که نسبت به جوملا داره سئو ، سرعت و قسمت نظرات هست که البته قسمت نظرات با افزونه های کومنتو جی کامنت ویا k2 حل میشه سرعت و سئو رو اصلا قبول ندارم اگه قالب استاندارد و با استفاده از نکات سئو نوشته بشه و از افزونه های بهینه شده و سبک استفاده بشه از وردپرس قدرتمند تره موفق باشید ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر