احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 موقع نصب نقشه سایت این خطا رو میده:جوملا م 2.5 هستش ،JFolder::create: مسیر open_basedir وجود نداردUnable to create destinationچطوری برطرفش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام ابتدا اگر ftp رو در جوملا فعال کردید غیر فعال کنید مسیرهای tmp و logs را نیز در فایل کانفیگ جوملا چک کنید درست باشند اگر نتیجه نگرفتید در همین تاپیک اعلام کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) موقع نصب نقشه سایت این خطا رو میده: جوملا م 2.5 هستش ، JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد Unable to create destination چطوری برطرفش کنم؟ 1 - برای رفع این مشکل ابتدا اسکریپ زیر را از لینک زیر دانلود نمایید(توجه داشته باشید باید برنامه یون کیوب بروی سرور شما فعال باشد) ********************************* 2 - پس از دانلود باید فایل را به هاست خود در روت جوملا انتقال دهید و در همانجا از حالت زیپ خارج نمایید 3 - حالا فایل را اجرا نمایید ( برای اجرای فایل باید آدرس سایت خود را تایپ و سپس نام فایلی که دانلود کرده اید را به انتهای آدرس سایت خود اضافه نمایید) بعنوان نمونه : در صورتی که نام فایل را تغییر نداده اید باید در مرورگر خود آدرس زیر را بدهید www.نام سایت شما.com/path.php پس از اجرای اسکریپت در پایین برنامه 2 مسیر نمایش داده شده است یکی مسیر tmp که این مسیر را باید در تنظیمات کلی جوملا در قسمت سرور |Server کپی نمایید مسیر logs که این مسیر را باید در تنظیمات کلی جوملا در قسمت سیستم |Sytem کپی نمایید ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با توجه به اینکه با لینک به سایت های خارج و همچنین فایلهای دارای تبلیغات قوانین تالار نقض می گردد و همچنین نصب یون کیوب برای کاربران مشکلاتی ایجاد می کند فایل کد نشده و با متون تغییر یافته برای شما قرار داده می شود. http://www.jmdownload.ir/do.php?filename=752e6fdaeeb01.zip ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با توجه به اینکه با لینک به سایت های خارج و همچنین فایلهای دارای تبلیغات قوانین تالار نقض می گردد و همچنین نصب یون کیوب برای کاربران مشکلاتی ایجاد می کند فایل کد نشده و با متون تغییر یافته برای شما قرار داده می شود. http://www.jmdownload.ir/do.php?filename=752e6fdaeeb01.zip جناب قاسمی من اسکریپتی که تغییرات توش ایجاد کردین رو دانلود و اجرا کردم اگر نسخه اصلی و نسخه خودتون رو کنار هم بزارین متوجه یه بهم ریختگی میشین که توی تصاویر زیر معلومه فقط باید یکم توجه کنید!!! ================================== نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 منظورتون دو تا بک اسلش هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر