behrad 7 ارسال شده در مرداد 94 درود دوستان من قالب زئون که تک صفحه ای هست دانلود کردم و نصب کردم ولی یه مشکل دارم یه منویی گذاشتم به اسم اخبار که که نوع منوش هم لیست مجموعه گذاشت ولی توی صفحه اصلی روش کلیک میکنیم وارد اخبار نمیشه ولی توی صفحه های دیگه وارد میشه بنظرتون چرا؟ اینم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 تداخل جی کوئری هست شما قالبت تک صفحه ای هست بنابراین نمیتونی صفحه دیگه ای داشته باشی اگه داشته باشی تداخل جی کوئری به وجود میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما من قبلا با این قالب کار کردم همچین مشکلی ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 94 با سلام من تو قالب های تک صفحه ای مثل قالب atom دیدم که لینک های صفحه های دیگه رو در زیر منو درست کرده بود، و خود منوهای روت برای اسکرول شدن به قسمتی از صفحه بود. چون قالب های تک صفحه ای رو زیاد دوست نداشتم اصلا باهاشون کار نکردم چون فکر می کنم سئوی خوبی ندارن این قالبها و فقط زیبایی دارند. اگر می خای تست کن ببین اگه یک زیر منو برای اخبار بسازی و بهش لینک بدی چی میشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مرداد 94 با سلام من تو قالب های تک صفحه ای مثل قالب atom دیدم که لینک های صفحه های دیگه رو در زیر منو درست کرده بود، و خود منوهای روت برای اسکرول شدن به قسمتی از صفحه بود. چون قالب های تک صفحه ای رو زیاد دوست نداشتم اصلا باهاشون کار نکردم چون فکر می کنم سئوی خوبی ندارن این قالبها و فقط زیبایی دارند. اگر می خای تست کن ببین اگه یک زیر منو برای اخبار بسازی و بهش لینک بدی چی میشه. موفق باشید نه نشد امتحان کردم هیچ راهی دیگه ای فکر نمیکنید داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مرداد 94 یه مشکل دیگه اینکه توی تاریخ انشار مطلب چرا اینجوری مینویسه چطور باید درست کنم مطلب امروز گذاشتم اینو نوشته منتشر شده در شنبه, 19 مهر 727 03:25 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 جوملا 3.4 با تاریخ فارسی مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مرداد 94 تاریخش درست هست شمسی شده اما قاطی مینویسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 گفتم که مشکل داره بار اول درست نشون میشده ولی وقتی ویرایش کنی مشکل بوجود میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر