nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 سلام من اومدم هیکا شاپ نسخه 2.4 نصب کنم روی جوملا 3 ولی اصلا نصب نمیشه ینی اصلا ارور نمیده و فقط لودینگ نمایش میده و تمام نمیشه!! در همین حین هم یه کادر میاد که میگه فایل index.php رو میخوایین دانلود کنید من جوم شاپینگ نصب کردم مشکلی نداشتم این رو هم ینی هیکا شاپ رو از سایت گلچین آنلاین گرفتم به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام من اومدم هیکا شاپ نسخه 2.4 نصب کنم روی جوملا 3 ولی اصلا نصب نمیشه ینی اصلا ارور نمیده و فقط لودینگ نمایش میده و تمام نمیشه!! در همین حین هم یه کادر میاد که میگه فایل index.php رو میخوایین دانلود کنید من جوم شاپینگ نصب کردم مشکلی نداشتم این رو هم ینی هیکا شاپ رو از سایت گلچین آنلاین گرفتم به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟ از طریق پوشه temp نصب کنید ببینید مشکل پا برجاست یا خیر اگر باز نصب نشد چند تا حالت داره: 1- فایل مشکل دارد. 2- فایل به درستی unzip نشده است! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 مرسی داداش نصب شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 مرسی داداش نصب شد لطفا روش حل مشکل را بیان کنید تا تاپیک به نتیجه برسد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 از پوشه tmp نصب کردم حل شد 1 واکنش ها : sinashz1992 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر