nole 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام. من از سایت جوملایی یه نسخه روی ویندوزم بک آپ گرفتم همه جی درس کار میکنه ولی وقتی رو سرور هستش نمیتونم هیج ماژول یا پلاگینی رو نصب کنم وبا خطای خطای کپی ناموفق JInstaller: :نصب: ناموفق در کپی فایل...... رو برو میشم. در قسمت اخطار ها هم چنین اخطاری میبینم نمیدونم ربطی داره یا نه پوشه موقت تنظیم نشده است پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام. من از سایت جوملایی یه نسخه روی ویندوزم بک آپ گرفتم همه جی درس کار میکنه ولی وقتی رو سرور هستش نمیتونم هیج ماژول یا پلاگینی رو نصب کنم وبا خطای خطای کپی ناموفق JInstaller: :نصب: ناموفق در کپی فایل...... رو برو میشم. در قسمت اخطار ها هم چنین اخطاری میبینم نمیدونم ربطی داره یا نه پوشه موقت تنظیم نشده است پوشه موقت جوملا محلی است که در هنگام نصب الحاقات هر فایل در آنجا آپلود میشود در صورتی که این پوشه در فایل configuration.php وجود نداشته باشد جوملا از نصب الحاق عاجز خواهد بود '%s' همچنین این پوشه باید دارای دسترسی قابل نگارش نیز باشد و مسیر آن مشخص شده باشد بله پوشه temp باید تنظیم شده باشه چون وقتی که شما یک افزونه رو انتخاب میکنید جوملا اون رو توی پوشه ی temp از حالت زیپ خارج و نصب میکنه اگر این پوشه قابل نگارش نباشه قطعا هیچ چیزی نصب نمیشه. 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nole 0 ارسال شده در مرداد 94 بله پوشه temp باید تنظیم شده باشه چون وقتی که شما یک افزونه رو انتخاب میکنید جوملا اون رو توی پوشه ی temp از حالت زیپ خارج و نصب میکنه اگر این پوشه قابل نگارش نباشه قطعا هیچ چیزی نصب نمیشه. سلام چطور اینو تنظیم کنم؟.اگه دقت کرده باشین تو عکس دوم که پیوست گذاشتم ظاهرا پوشته تمپ رو پیدا کرده و زده قابل ویرایش.ولی باز تو قسمت اخطارها این ارور رو میده.وبا توجه به خطای jinstaller ظاهرا تونسته تو فولدر تمپ فایل رو اکسترکت کنه ولی نمیتونه کپی کنه. هیچی به ذهنم نمیرسه ممکنه به ftp ربط داشته باشه؟البته تو همون صفحه که آدرس پوشه موقت رو میگره ftp رو غیر فعال کردم و حتی اگه هم بخوام فعال کنم ارور میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام چطور اینو تنظیم کنم؟.اگه دقت کرده باشین تو عکس دوم که پیوست گذاشتم ظاهرا پوشته تمپ رو پیدا کرده و زده قابل ویرایش.ولی باز تو قسمت اخطارها این ارور رو میده.وبا توجه به خطای jinstaller ظاهرا تونسته تو فولدر تمپ فایل رو اکسترکت کنه ولی نمیتونه کپی کنه. هیچی به ذهنم نمیرسه ممکنه به ftp ربط داشته باشه؟البته تو همون صفحه که آدرس پوشه موقت رو میگره ftp رو غیر فعال کردم و حتی اگه هم بخوام فعال کنم ارور میده. بله از ftp من خودم به این مشکل بر خوردم اصلا ftp رو فعال نکنید چون رمز ftp توی فایل کانفیگ ذخیره میشه پس امنیت رو میاره پایین. در ضمن از چه هاستی استفاده میکنید؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام مسیرهای tmp و logs رو بسته به نوع کنترل پنل هاست(ظاهرا سی پنل هست) بصورت کامل در فایل configuration.php وارد کنید ftp را هم همونطور که آقای دیندار اشاره کردند فعال نکنید اگر باز هم حل نشد به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید 1 واکنش ها : nole نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nole 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام مسیرهای tmp و logs رو بسته به نوع کنترل پنل هاست(ظاهرا سی پنل هست) بصورت کامل در فایل configuration.php وارد کنید ftp را هم همونطور که آقای دیندار اشاره کردند فعال نکنید اگر باز هم حل نشد به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید سلام.آدرس دهی مسیر کامل به چه صورت هستش؟یک نمونه رو برام بنویسین.بله سی پنل هست.و سیستم عاملم لینوکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام/home/userhost/public_html/logs/home/userhost/public_html/tmp به جای userhost نام کاربری هاست اتان را وارد کنید موفق باشید 1 واکنش ها : nole نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nole 0 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) به این صورتم قبلا تنظیم کرده بودم.مشکلم حل نشد.مجبور شدم ماژولم دستی با دیتابیس و فایل منیجر نصب کنم تا کارم انجام شه.که البته کار ریسکی هستش. الان دیگه تنها چیزی که به ذهنم میرسه که دست نزده باشم تنظیمات php.ini هستش. ویرایش شده شهریور 94 توسط nole نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 به این صورتم قبلا تنظیم کرده بودم.مشکلم حل نشد.مجبور شدم ماژولم دستی با دیتابیس و فایل منیجر نصب کنم تا کارم انجام شه.که البته کار ریسکی هستش. الان دیگه تنها چیزی که به ذهنم میرسه که دست نزده باشم تنظیمات php.ini هستش. 1 - برای رفع این مشکل ابتدا اسکریپ زیر را از لینک زیر دانلود نمایید http://www.jmdownload.ir/do.php?filename=ca132556e6771.zip 2- پس از دانلود باید فایل را به هاست خود در روت جوملا انتقال دهید و در همانجا از حالت زیپ خارج نمایید 3 - حالا فایل را اجرا نمایید ( برای اجرای فایل باید آدرس سایت خود را تایپ و سپس نام فایلی که دانلود کرده اید را به انتهای آدرس سایت خود اضافه نمایید) بعنوان نمونه : در صورتی که نام فایل را تغییر نداده اید باید در مرورگر خود آدرس زیر را بدهید www.نام سایت شما.com/path.php پس از اجرای اسکریپت در پایین برنامه 2 مسیر نمایش داده شده است یکی مسیر tmp که این مسیر را باید در تنظیمات کلی جوملا در قسمت سرور |Server کپی نمایید مسیر logs که این مسیر را باید در تنظیمات کلی جوملا در قسمت سیستم |Sytem کپی نمایید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و nole نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 به این صورتم قبلا تنظیم کرده بودم.مشکلم حل نشد.مجبور شدم ماژولم دستی با دیتابیس و فایل منیجر نصب کنم تا کارم انجام شه.که البته کار ریسکی هستش. الان دیگه تنها چیزی که به ذهنم میرسه که دست نزده باشم تنظیمات php.ini هستش. با سلام به ادمین سرورتون گزارش کنید بسته به تنظیمات سرور ممکنه php.ini براتون مشکل ساز بشه موفق باشید 1 واکنش ها : nole نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر