MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت همه دوستان من یک وب سایت با جوملا 2.5 ساختم و هیچ مشکلی هم نداره اما وقتی آدرس سایت رو توی مرورگر وارد میکنم یک عبارت به آخر آدرس اضافه میشه میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. آدرس سایت: http://cheshmandazsystem.ir/ عبارتی که به آدرس افزوده میشود: ?ckattempt=1 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 فایل .htaccess رو تغییر نام بدید ببینید مشکل حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 فایل .htaccess رو تغییر نام بدید ببینید مشکل حل میشه؟ استاد قبلا تغییر نام دادم بعد اون فرمه مشکل داره چون روی هاست شما کلا کار نمیکنه حتی پیامم نمیده انگار اصلا دکمه ارسالش دکمه نیست! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 راستی استاد تا قبل پارک دامین اینجوری نبود! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یعنی دامنه دیگری دارید؟ آیا با دامنه دیگر چنینی مشکلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 یعنی دامنه دیگری دارید؟ آیا با دامنه دیگر چنینی مشکلی داره؟ استاد الان امتحان کردم اون اینطوری نبود اما اونم اینطوری شده! 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 راستی استاد اگر آدرسش رو ریدایرکت کنم یعنی اون آدرس رو به آدرس cheshmandazsystem.ir از طریق هاست یا خود جوملا ریدایرکت کنم درست میشه بعد تو گوگل چطوری میشه؟ 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 چطوری میخوای ریدایرکت کنی؟ اگه به فرضم بتونی اینکارو کنی خودکار ریدایرکت میشه به ?ckattempt=1 دوباره ریدایرکت میشه صفحه اصلی دوباره ریدایرکت میشه به ?ckattempt=1 در آخر مرورگر سایت رو بالا نمیاره تو ارور میزنه ریدایرکت متوالی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 چطوری میخوای ریدایرکت کنی؟ اگه به فرضم بتونی اینکارو کنی خودکار ریدایرکت میشه به ?ckattempt=1 دوباره ریدایرکت میشه صفحه اصلی دوباره ریدایرکت میشه به ?ckattempt=1 در آخر مرورگر سایت رو بالا نمیاره تو ارور میزنه ریدایرکت متوالی نه دیگه استاد 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 متوجه نشدم چی گفتید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 شما یک بار که آدرس رو الان میزنید یه کلمه به آخرش اضافه میشه که الان این مشکل منه اما بعد از لود سایت اگر اون کلمه رو پاک کنید و اینتر بزنید با آدرس درست لود میشه و دیگه تو اون مرورگر کلمه اضافی نشون داده نمیشه . هیچ وقت نشون نمیده اما توی یه مرورگر دیگه همین شکلی به نظر شما از هاست ریدایرکت بدم یا از جوملا بعد تو گوگل کدوم ایندکس میشه آدرس ریدایرکت شده یا نه اونی که کلمه اضافی داره؟ 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 من زیاد سئو کار نمیکنم اینو نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 پس من میرم ..ادمین 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 پس من میرم ..ادمین مشکل با یک بار نصب دوباره جوملا حل شد! 2 واکنش ها : mehdieternal و shapesar123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر