saeedada 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام.من با سیستم نظرات کا2 مشکل دارم و اونم اینه که وقتی فعالش می کنم بعد در نمایش نظرات اون مطلب سایت به کل دچار بهم ریختگی میشه. یعنی تا به مطلبی نظری داده نشده هیچ مشکلی وجود نداره. نظر هم داده بشه مشکلی نیست اما وقتی اون نظر تایید بشه و انتشار پیدا کنه کل صفحه ی اون مطلب بهم میریزه. (صفحات دیگه که بدون نظر هستند یا تایید نشدن مشکلی ندارند)از سیستم های نظردهی دیگه هم نمیخوام استفاده کنم.جوملا 2.5.28کا2 2.6.9 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) با سلام. من با سیستم نظرات کا2 مشکل دارم و اونم اینه که وقتی فعالش می کنم بعد در نمایش نظرات اون مطلب سایت به کل دچار بهم ریختگی میشه. یعنی تا به مطلبی نظری داده نشده هیچ مشکلی وجود نداره. نظر هم داده بشه مشکلی نیست اما وقتی اون نظر تایید بشه و انتشار پیدا کنه کل صفحه ی اون مطلب بهم میریزه. (صفحات دیگه که بدون نظر هستند یا تایید نشدن مشکلی ندارند) از سیستم های نظردهی دیگه هم نمیخوام استفاده کنم. جوملا 2.5.28 کا2 2.6.9 ببینید شما این اسکریپت رو از لینک زیر دانلود کنید و طبق دستور عمل اجرا کنید مشکلتون حل خواهد شد. 1- اسکریپت رو در روت سایتتون آپلود و unzip کنید. 2- فایل utf8.php رو با یک ویرایشگر متنی ویرایش کنید و در قسمت your connection اطلاعاتتون رو وارد کنید اگر در لوکال کار میکنید و تغییری در php myadmin ایجاد نکرده اید در قسمت password کلمه password رو که بین دو علامت "" قرار دارد رو خالی بگذارید. نکته: فایل utf8.php رو فقط و فقط با ویرایشگر ++notepad و یا Dreamweaver ویرایش کنید و از ویراشگر notepad ساده یا word برای این کار استفاده نکنید! 3- اسکریپت را فراخوانی کنید. برای مثال: mysite.com/utf8.php. نتیجه: ========================================================================= ========================================================================= لینک دانلود اسکریپت: کلیک کنید! ویرایش شده شهریور 94 توسط فرحزادیان آپلود فایل در آپلود سنتر جومینا (لطفا طبق قوانین انجمن عمل کنید) 2 واکنش ها : رضاقاسمی و saeedada نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 ببینید با این کار مشکل utf8 یک بار برای همیشه در سایت شما حل خواهد شد! 1 واکنش ها : saeedada نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 ببینید با این کار مشکل utf8 یک بار برای همیشه در سایت شما حل خواهد شد! دوست عزیز توجه داشته باشید روش کاملا ابدایی و 100% تست شدست و زمانی اسکریپت درست عمل میکنه که شما توی مرورگر چیزی مثل تصویر دوم رو ببینید! شاد و سلامت در پناه ایزد 1 واکنش ها : saeedada نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام تشکر از اینکه راهنمایی کردید. مشکل تا قسمتی حل شد اما فقط متن مطلب فارسی شد و بهم ریختگی همچنان وجود داره. دو سه تا اخطار داده که انگار با قالب همخونی نداره. در این مورد باز می تونید کمک کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در مرداد 94 البته با قالب های پیشفرض هم تست کردم مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 البته با قالب های پیشفرض هم تست کردم مشکل حل نشد 1- آیا قالب و یا جوملا شما کد شده می باشد یا خیر؟ 2- آیا نسخه php امپس را تغییر داده اید یا خیر؟ 3- در ضمن ارور ها مربوط به k2 شما میباشد برای اطمینان k2 را از بخش مدیریت غیر فعال کرده و سپس امتحان کنید. 4- از komento استفاده کنید. بهتر و پیش رفته تر است. در ضمن ارور مربوط به خط 0 میباشد که تا آنجایی که من اطلاع دارم یعنی کل فایل. اگر میخواهید واقعا مشکل حل شود فایل های گفته شده در ارور را تبق مسیرشان پیدا و cut کنید ببینید باز مشکل پا بر جاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در مرداد 94 1- آیا قالب و یا جوملا شما کد شده می باشد یا خیر؟ 2- آیا نسخه php امپس را تغییر داده اید یا خیر؟ 3- در ضمن ارور ها مربوط به k2 شما میباشد برای اطمینان k2 را از بخش مدیریت غیر فعال کرده و سپس امتحان کنید. 4- از komento استفاده کنید. بهتر و پیش رفته تر است. در ضمن ارور مربوط به خط 0 میباشد که تا آنجایی که من اطلاع دارم یعنی کل فایل. اگر میخواهید واقعا مشکل حل شود فایل های گفته شده در ارور را تبق مسیرشان پیدا و cut کنید ببینید باز مشکل پا بر جاست؟ 1 - بله کد شده است 2- خیر تغییر ندادم 3-تمام مطالب با k2 نوشته شده و امکان غیرفعال کردنش نیست 4- کمنتو لایک و دیسلایک رو نداره حالا کات میکنم ببینم چی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedada 0 ارسال شده در مرداد 94 نمیدونم چی شد اما بعد از utf پلاگین k2 comment رو به روز کردم مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 نمیدونم چی شد اما بعد از utf پلاگین k2 comment رو به روز کردم مشکل حل شد سوال نداره که نسخه k2 comment با k2 همخوانی نداشته البته خوب پایگاه دادتون هم utf 8 نبوده! 1 واکنش ها : saeedada نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر