naladra 2 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان عزیز جومینایی میخواستم بدونم چه طوری میشه "$" و "00." را در پیش فاکتور حذف کرد ؟ با تشکر:thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان عزیز جومینایی میخواستم بدونم چه طوری میشه "$" و "00." را در پیش فاکتور حذف کرد ؟ با تشکر:thankyou::thankyou::thankyou: دوستان کسی نظری نداره؟ چه کاری باید انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 منم نتونستم اینکارو انجام بدم...البته کم وقت گذاشته بودم روش اما نتونستم درستش کنم...میتونین از افزونه های دیگری استفاده کنین:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 به گمانم در فایل en-GB.com_ipricecalc.ini باید خطهای 28و 29 رو اینجوری بذارین: VALU= %01.0f تومان VALUJS= 'تومان'+%s =------------------= من یک مشکل با نسخه جومینا پیدا کردم اون هم اینکه تب ها رو کنار هم نمیاره! به لینک زیر نگاه کنین: http://pelakweb.ir/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA/category تب بسته مبتدی و بسته عادی به جای اینکه کنار هم بیان زیر هم قرار میگیرن... ایراد از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 به گمانم در فایل en-GB.com_ipricecalc.ini باید خطهای 28و 29 رو اینجوری بذارین دوست عزیز فکر نکنم مربوط به فایل زبان ها باشه هاااااااا... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 به گمانم در فایل en-GB.com_ipricecalc.ini باید خطهای 28و 29 رو اینجوری بذارین دوست عزیز فکر نکنم مربوط به فایل زبان ها باشه هاااااااا... :thankyou: بله مربوط به این فایل نیست بازم ممنون:thankyou: دوستان کسی میتونه ما رو کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 اون علامت $ که بود! شما اون فایل رو نگاه کنین (بهتره داخل همون فایل نصبی جومینا نگاه کنین) و شماره هایی که گفتم رو چک کنین متوجه میشین! البته یک تغییر دیگه هم نیازه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در اردیبهشت 90 اون علامت $ که بود! شما اون فایل رو نگاه کنین (بهتره داخل همون فایل نصبی جومینا نگاه کنین) و شماره هایی که گفتم رو چک کنین متوجه میشین! البته یک تغییر دیگه هم نیازه... در همین فایل اگر $ رو حذف کرد در پیش فاکتور از بین میره ولی مشکل اصلی 00. هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در اردیبهشت 90 تا جایی که اطلاع دارم برای .00 باید متغیر مربوطه در فایل php را پیدا کنید و نوع نمایش آن را اصلاح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام تو فایل زبان: your_domain\language\en-GB\en-GB.com_ipricecalc.ini خط 27 عبارت: VALU= $%01.2f باید بشه : VALU= %01.0f ريال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 حالا دیدین! اونی که من گفتم تومان بود mojtabapordel هم بر حسب ریال گفتن! اما با این وجود فقط موقع حمع نهایی دوتا 00 میمونه که باید فایل پی اچ پیش رو پیدا کنین! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من تست نکردم ولی اینطوری که دیده با کاری که جناب پوردل فرمودند هر دو مشکل حل میشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 حالا دیدین! اونی که من گفتم تومان بود mojtabapordel هم بر حسب ریال گفتن! اما با این وجود فقط موقع حمع نهایی دوتا 00 میمونه که باید فایل پی اچ پیش رو پیدا کنین! من اون رو دقت نکرده بودم. برای اینکه تو جمع هم ریال نشون بده، خط 28 فایل زبان باید بشه: VALUJS=%s+'ریال' همچنین برای برداشتن 2 تا صفر از جمع نهایی، تو فایل your_domain\components\com_ipricecalc\views\category\tmpl\default.php تو خط های 183 و 184، عبارت: toFixed(2) باید بشه: toFixed(0) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر