loudarije 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من تازه کارم لطفا راهنمایی کنید وقتی اقدام به نصب جوملا 3 جومینا می کنم صفحه زیر با ز می شود و شروع به load برنامه می کند اما در مرحله " در حال ایجاد جداول پلیگاه داده " می ماند و جلوتر نمی رود. لطفا راه حل را با زبان ساده برایم بیان کنید ممنونم در حال نصب... در حال حذف کردن جداول قدیم پایگاه داده در حال ایجاد جداول پایگاه داده ******* در حال ایجاد فایل پیکربندی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 در php.ini عددی که در مقدار دستور max_execution_time میباشد را برابر عدد 300 (معادل 5 دقیقه) قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 دستتون درد نکنه من مدت ها بود دنبال چاره این مشکل بودم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loudarije 0 ارسال شده در مرداد 94 دم شما گرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loudarije 0 ارسال شده در مرداد 94 دوستان محترم سلام من تازه تونستم جومینا بومی رو نصب کنم! چطور می تونم بسته بروز رسانی که تو سایت هست رو براش نصب کنم؟ لطفا برام بگید که چطور کامپوننت هیکا رو روش نصب کنم؟ اگر تو جومینا مطلب بزارم بعد هیکا رو نصب کنم مطالب حذف می شه؟ یعنی ترتیب کار به چه شکل هست؟ ممنونم از وقتی که برای پاسخگویی می زارید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سوال جدید در تاپیک جدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loudarije 0 ارسال شده در مرداد 94 سوال جدید در تاپیک جدید سلام من نتونستم تایپیک جدید رو پیدا کنم تا سئوال جدید رو توش بنویسم راهنمایی لازم دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 به صفحه اصلی تالار برید و توی بخش مربوطه با ایجاد تاپیک جدید سوالتون رو مطرح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
loudarije 0 ارسال شده در مرداد 94 اذیت می به صفحه اصلی تالار برید و توی بخش مربوطه با ایجاد تاپیک جدید سوالتون رو مطرح کنید. می نویسه شما نمی توانید موضوع جدیدی آغاز نمایید چرا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 ادامه بحث رو در پیام خصوصی انجام بدید و تاپیک فعلی رو از مسیرش منحرف نکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر