rose 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام وقتی روی آیکون چاپ یا ایمیل کلیک می کنیم ارورهای مثل: include_once(J_TEMPLATEDIR/includes/frame_inc.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domain/public_html/templates/templatename/component.php on line 15 و... نمایش می دهد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 با قالب دیگری تست کنید ببین این مشکل پابرجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما مشکل از قالب تون هست که فایل component رو نداره برای همین پیداش نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما مشکل از قالب تون هست که فایل component رو نداره برای همین پیداش نمیکنه از اول این مشکل رو نداشته! نمی دونم که چه کار کردم حالا این مشکل بوجود اومده. فایل component.php رو هم داره تغییری هم توش بوجود نیاوردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 تنها تغییری که دادم تغییر کامپوننت کا2 به یه نسخه ی دیگه بوده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 فایل خراب شده را از بسته اصلی قالب جایگزین فایل فعلی کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 فایل خراب شده را از بسته اصلی قالب جایگزین فایل فعلی کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر منظورتون کدوم فایل هست؟ copmpnent.php رو دیدم تغییری نکرده بود، جایگزین هم کردم درست نشد. آیا فایل دیگری هم باید بررسی کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 کامپوننت k2 را غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 کامپوننت k2 را غیرفعال کنید اما همه ی مطالب روی کامپوننت کا2 هستش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 منظورم اینه ببینید با غیرفعال کردم مشکل بر طرف میشه یا خیر؟ 1 واکنش ها : rose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام با غیرفعال کردن کامپوننت کا2 مشکل همچنان با محتوای جوملا وجود داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام با غیرفعال کردن کامپوننت کا2 مشکل همچنان با محتوای جوملا وجود داشت. لطفا لینک سایت را قرار دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 البته به احتمال زیاد با ارتقا نسخه جوملا مشکل حل خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در مرداد 94 البته به احتمال زیاد با ارتقا نسخه جوملا مشکل حل خواهد شد. قبلا گفتم این مشکل از اول وجود نداشت... با آپدیت هم حل نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر