mirror 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام به همه. دوستان بنده تو مدیریت یک مشکل داره. وقتی تغییراتی تو مدیریت یا پست ها انجام میدم و ذخیره میکنم ارور زیر را میده DateTime::__construct(): Failed to parse time string (159-01-0-1173 01:24:05) at position 12 (3): Unexpected character خیلی باعث اذیت هست. راه حلش چیه؟میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما مشکل دوبار جلالی کردن تاریخ شمسی هست زبان سایت رو انگلیسی کنید و دوباره تست کنید 1 واکنش ها : mirror نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirror 0 ارسال شده در مرداد 94 زبان سایت را درست کنم درست میشه؟ یعنی فارسی هست همچین مشکلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سلام من به این مشکل در جوملا ۳.۴ خوردم و راه حلش اینه که قبل از ذخیره مطلب باید به سربرگ "گزینه های انتشار" برید (سربرگ دوم) و دکمه ای که عکس تقویم روشه رو در قسمت "تاریخ انتشار مطلب" (اولین گزینه) بزنید و در تقویم باز شده دکمه "امروز" (بالا وسط تقویم) رو بزنید. همین کار رو روی گزینه "نگارش یافته در" (سومین گزینه) هم انجام بدید. و بعد ذخیره کنید. 1 واکنش ها : mirror نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر