admin_av 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من زمپ سرور رو نصب کرده بودم و دوتا قالب جوملا داخلش نصب بود و کانفیگ شده بود ویندوز رو عوض کردم و فراموش کردم از وب سایت های آفلاین بکاپ بگیرم الان پوشه زمپ سرور رو کامل در اختیار دارم چطوری میتونم اطلاعاتم رو دوباره بهره برداری کنم ؟ یوزر و پسورد وب سایت ها هم خاطرم نیست . راهی برای ریستش هست ؟ ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید . فرض کنید من کاربر صفر کیلومتر هستم و هیچ چیزی نمیدونم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یه زمپ جدید نصب کنید و اطلاعات پوشه mysql/data و اطلاعات پوشه htdocs رو از زمپ قبلی جایگزین زمپ جدید کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در مرداد 94 ممنون من رمز جوملاهایم رو فراموش کردم راهی برای یافتنش هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 اسکریپت تغییر پسورد مدیریت جومینا نسخه ۲.۰ که توی امضام لینکش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
admin_av 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام میشه لطفا کدهای این فایل رو تفسیر کنید ؟ میخوام تصویر وسط صفحه باشه ، اما موفق نمیشم این کار رو انجام بدم Site.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 سوال جدید در تاپیک جدید اسکرین شات هم قرار بدید 1 واکنش ها : admin_av نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر