pasar 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام. من در نصب دو کامپوننت کاریابی و دستیار مدیر از سایت جومینا با ارور زیر مواجه می شدم JFTP::mkdir: Bad response JFTP::chmod: Bad response JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام قبلا در این مورد بحد کافی بحث شده سرچ کنید ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadii 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام قبلا در این مورد بحد کافی بحث شده سرچ کنید ... یا حق منم همین مشکل رو دارم و نمیتونم کامپوننت نصب کنم من کل این سایت رو گشتم و هر روشی بود تست کردم هیچ کدوم جواب نداد همش میگه فولدر رو نمیتونه بسازه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما همین ارور در گوگل سرچ می کردید جوابتون رو پیدا می کردید http://forum.joomina.ir/thread-2572.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadii 0 ارسال شده در بهمن 90 داخل هر تاپیکی هم که میرید حتما یه نفر نوشته جستجو کنیدو ادرس میده به یه تاپیک دیگه که توی اون آدرس هم یکی گفته جستجو کنید و توی هموت تاپیک مشکل حل نشده باقی مونده! من تموم این تاپیک ها رو دیدم اصلا ارر رو با جستجوی گوگل روی این سایت سر چ زدم ولی مشکل حل نشد که نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر