nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 آیا ماژول سبد خریدی برای جوم شاپینگ وجود داره که عکس محصول رو هم نشون بده من یک ماژول سبد خرید نصب کردم فقط نام وقیمت محصول و قیمت کل رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما ذقیقا کدام ماژول رو نصب کردید ؟ ججوم شاپینگ خودش برای نمایش سبد خرید بدین صورت نشون میده http://demo.joomshopping.com/shop/cart/view که عکس محصول و .... هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 سلام ماژول JoomShopping_cart_4.0.1 و ماژول JoomShopping_cart_ext_4.0.1 هیچ کدام عکس محصول رو نشون نمیدن ضمن اینکه وقتی روی لینک اضافه به سبد خرید یک محصول کلیک میکنم به صفحه cart میره اونجا عکس محصول و ... وجود داره اما چیزی که منظورم بود این هست که چطوری سبد خرید در صفحه اول سایت در یک موقعیت ماژول نمایش بدم چیزی که توی همه سایت های فروشگاهی هست میخوام وقتی در منو روی سبد خرید hover میکنم اینها نمایش داده بشه : عکس کوچک محصول و قیمت آن و قیمت نهایی و هم چنین دکمه پرداخت با سپاس از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر