احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام ،سایتم با یکسری کلمات کلیدی صفحه اول ،منتها الان آدرس صفحاتم رو تغییر دادم در صورتی که آدرس صفحاتم رو گوگل با آدرس قدیمی ایندکس کرده وقتی سرچ میکنم سایتم میاد بالا رو صفحه مورد نظر کلیک میکنم ارور 404 میده ،حالا باید چیکار کنم؟؟؟ چقد طول میکشه با آدرس جدید صفحاتم رو بشناسه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما بستگی داره رتبه شما نزد گوگل چند باشه ولی بالاخره جایگزین خواهد کرد البته بنده اگر ادرس صفحات رو تغییر بدم با یک افزونه sef و یا redirect میام ادرس های قدیمی رو به جدید منتقل می کنم 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احسان1 0 ارسال شده در مرداد 94 چطور میتونم صفحات قدیمی رو به صفحات جدید ریدایرکت 301 کنم ؟از چه روشی استفاده کنم بهتره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 چطور میتونم صفحات قدیمی رو به صفحات جدید ریدایرکت 301 کنم ؟ از چه روشی استفاده کنم بهتره ؟ کامپوننت ارجاعات خود جوملا به نظر خوب باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر